Stiri Juniori U20 Masculin

Mircea Cristescu și Laurențiu Grigoraș sunt chemați la Comisia de Disciplină

Silviu Isailă

Silviu Isailă
06.03.2017

Foto: Andor Marton

De peste 70 de zile a avut nevoie Comisia de Disciplină a Federației Române de Baschet pentru a convoca ședința și a analiza cele petrecute la finalul partidei dintre U BT Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș, desfășurată pe data de 23.12.2016.

Managerul celor de la Steaua București a fost cel care a menționat pentru prima dată existența unui „război ascuns de FRB” între Mircea Cristescu și un arbitru internațional. Oficialul clujenilor a replicat că nu știe despre ce vorbește Georgescu, în timp ce Laurențiu Grigoraș și FRB au confirmat existența a două memorii depuse la Federație. 

În data de 3 martie s-a reunit Comisia de Disciplină pentru a analiza acest caz. Conform comunicatului de presă emis de către federație, Laurențiu Grigoraș și Mircea Cristescu au fost invitați la următoarea ședință a comisiei din data de 17.03.2017 pentru a lămuri cele petrecute.

Astazi, in data de 03.03.2017, la ora 12:30, a avut loc sedinta Comisiei de Disciplina a FR Baschet, in care s-au analizat urmatoarele cazuri:
 

1. Incidentele petrecute la jocul din cadrul LNBM, etapa a XIV-a, dintre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca  si BC Mures Targu Mures, desfasurat in Sala Sporturilor Horia Demian la data de 23.12.2016. In urma analizei inregistrarii video a incidentelor petrecute in sfertul 4, a raportului comisarului jocului, a memoriului depus de catre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si a raportului suplimentar al arbitrului Laurentiu Grigoras, Comisia de Disciplina decide:
- invitarea la urmatoarea sedinta a comisiei in data de 17.03.2017, ora 14:30, la sediul FR Baschet, a domnilor Mircea Cristescu si Laurentiu Grigoras. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Grigoras doar la sticle meserias.

    cu 7 ani în urmă (06.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    ce poti face azi, lasa pe 70 zile ca poate nu mai trebuie
    Dupa 70 de zile de asteptare, FRB decide un nou termen la care sa asculte cele doua pareri! Ce a lucrat FRB in acest interval, astfel incat au amanat asa de mult si continua sa amane "judecata"? Asta e atitudine corecta? Asa se lucreaza? 70 de zile sunt necesare daca "tragi sfori" nu daca lucrezi! Cum sa aiba incredere cineva in activitatea corecta a FRB in aceste conditii? Cu asemenea sforari la FRB cum sa avem baschet competitiv? "Bravo" FRB pentru "fotbalizarea" baschetului in stilul Ligii lui Mitica!

    cu 7 ani în urmă (07.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Se amana
    Se va amana si prin iunie Cristescu va fi suspendat 3-4 luni. Asta in cel mai rau caz. In cel mai bun, se rezolva amiabil cu un avertisment chiar pe 17.

    cu 7 ani în urmă (07.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!