Stiri Juniori U20 Masculin

Mirel Dragoste continuă la BC CSU Sibiu

Mirel Dragoste continuă la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat prelungirea contractului lui Mirel Dragoste, jucătorul care a evoluat și în sezonul trecut pentru „galben-albaștrii”.

Mirel a ajuns la 27 de ani și este un jucător de poziția 1-2, care cochetează cu echipa națională a României.

În stagiunea recent încheiată pentru el, Mirel a jucat 31 de partide în LNBM și a avut cifre statistice de 6.1 puncte, 1.7 recuperări și 1.3 pase decisive în aproape 21 de minute petrecute pe partidă.

Mirel Dragoste a trecut de 200 de meciuri jucate în carieră în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce în cariera sa mai jucat la SCM Timișoara, Gaz Metan Mediaș și U BT Cluj-Napoca.

Baschetbalistul originar din Cluj-Napoca va bifa al 5-lea sezon alături de BC CSU Sibiu, echipă alături de care a câștigat Cupa României în 2019.

Mirel va fi antrenat în sezonul viitor de către ibericul Miguel Angel Hoyo, care la rândul său și-a prelungit înțelegerea cu BC CSU Sibiu.

foto: BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    De
    Un jucător bun in rotație, cu ceva sentimente pentru această echipă, nu mă așteptam să ni-l sufle careva

    cu 1 an în urmă (31.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!