Stiri Juniori U20 Masculin

Mirel Dragoste revine la BC CSU Sibiu

Mirel Dragoste revine la BC CSU Sibiu

Mirel Dragoste a ajuns la un acord cu BC CSU Sibiu, formație pentru care a mai evoluat între 2016 și 2019. 

Internaționalul român a petrecut stagiunea 2020/2021 la SCM Timișoara, unde a jucat 28 de partide în LNBM și a adunat medii statistice de 5,1 puncte (42% la două puncte, 25% la trei puncte și 71% la libere), 1,1 recuperări, 1,8 pase decisive, 0,8 intercepții și 3,7 la eficiență. Pe lângă partidele din LNBM, Dragoste a evoluat și în Cupa României, unde a profitat de regula care protejează jucătorii autohtoni și a adunat medii statistice de 12 puncte, 1,8 recuperări și 2,3 pase decisive pentru 10,5 la eficiență în cele 4 partide disputate. 

Mai nou o prezență constantă în naționala României, Dragoste are aproape 200 de meciuri în LNBM alături de U-BT Mobitelco Cluj, CS Gaz Metan Mediaș, BC CSU Sibiu și SCM Timișoara. 

Până în momentul de față, formația de pe Cibin a anunțat continuarea colaborării cu Lucas Tohătan și cu staff-ul tehnic, format din Dan Fleșeriu (antrenor principal) și Cătălin Vulc (antrenor secund)

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!