Stiri Juniori U20 Masculin

Mirko Kovač a debutat pentru SCM U Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.10.2013

Mirko Kovač, unul dintre cei opt jucători străini din lotul lui SCM U Craiova, a disputat primul său joc oficial în echipamentul alb-albastru. Acest lucru s-a consemnat la victoria cu Levski Sofia, scor 73-71, în Liga Balcanică.

Kovač a bifat 14 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 2/2 la aruncările de două puncte, 1/3 la trei puncte și 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 8 puncte. A adăugat o recuperare, o pasă decisivă și o posesie pierdută cu două faulturi comise pentru un indice de 7 la eficiență.

Originar din Belgrad a ratat cele două partide de cupă, precum și pe cele trei de campionat, întrucât a fost operat ca urmare a unei accidentări suferite. El are 30 de ani, măsoară 1.99 metri și este extremă. De notat că Mirko este un produs al școlii de baschet Partizan și a fost campion european alături de echipa națională a Iugoslaviei la categoria U16.

Posibil ca Mirko Kovač, să-și facă debutul în Liga Națională la meciul de duminică (20.10), cu CSM Oradea, în etapa a 4-a din sezonul regulat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!