Stiri Juniori U20 Masculin

Mladen Jojic este noul antrenor al formației CSA Steaua București

Mladen Jojic este noul antrenor al formației CSA Steaua București

Mladen Jojic este noul tehnician al formației CSA Steaua București, informație confirmată de surse apropiate site-ului nostru. Ex-iugoslavul revine pe banca „militarilor”, unde a antrenat în două rânduri anterior.

Pe lângă Steaua București, bosniacul le-a pregătit pe Elba Timișoara, Gaz Metan Mediaș sau CSU Asesoft Ploiești la nivel masculin, având și două experiențe în baschetul feminin românesc, la echipele Livas Târgoviște și Nova Vita Târgu Mureș. De numele său se leagă singurul trofeu european pentru baschetul masculin din România, obținut în 2005 alături de Asesoft, când prahovenii au câștigat FIBA Europe Cup.

Prima experiență la Steaua a fost în sezonul 1999-2000, apoi în sezonul 2012-2013 a ajutat formația „militară” să revină pe prima scenă a baschetului masculin românesc. Jojic s-a despărțit de clubul bucureștean la primul sezon după revenirea în LNBM.

Mladen Jojic este multiplu campion al României și câștigător al Cupei României din postura de antrenor.

Tehnicianul a activat și la CSO Voluntari, lucrând la nivel juvenil în cadrul clubului ilfovean.

CSA Steaua București a ratat calificarea în playoff-ul LNBM pentru al doilea sezon consecutiv (n.r. sezonul 2019-2020 nefiind terminat în urma apariției pandemiei de Covid-19), după ce a adunat 12 victorii și 18 înfrângeri. Ultima prezență a Stelei în postsezon a fost în stagiunea 2018-2019, când U-BT Cluj a eliminat-o cu 3-0 la general în prima rundă.

*foto: Bhbasket

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!