Stiri Juniori U20 Masculin

MTS a emis Regulamentul privind reluarea competițiilor în aer liber

MTS a emis Regulamentul privind reluarea competițiilor în aer liber

Ministerul Tineretului și Sportului a emis Regulamentul privind reluarea competițiilor sportive în aer liber și Regulamentul privind condițiile necesar a fi respectate în vederea desfășurării de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați a activităților de pregătirefizică organizate în spații închise.

ORDINUL nr. 601/971/2020 a fost publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 462 din 30 mai 2020.

Regulamentul privind reluarea competițiilor sportive în aer liber (anexa 1) este structurat pe mai multe puncte: A. Principii generale, B. Măsuri aplicabile sporturilor individuale în aer liber și cea mai amplă partea a documentului,  C. Măsuri aplicabile sporturilor de echipă în aer liber.

Regulamentul privind condițiile necesar a fi respectate în vederea desfășurării de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați a activităților de pregătirefizică organizate în spații închise (anexa 3) are cinci puncte principale: A. Scop, B. Măsuri generale în contextul epidemiei COVID-19, C. Măsuri specifice activităților sportive în spații închise, D. Proceduri în cazul apariției unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2 în centrul de pregătire, E. Măsuri de aplicare.

*foto: facebook 3x3 Romania

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!