Stiri Juniori U20 Masculin

Nisic promovat principal pentru a doua oară

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.11.2013

Milan Nisic preia funcția de antrenor principal, fie interimar sau definitiv, pentru a doua oară în baschetul românesc. El preia echipa de baschet masculin SCM U Craiova de la Andjelko Mandic, pentru care a activat ca asistent de la începutul acestui sezon.

Tehnicianul ex-iugoslav a devenit principal la CS Otopeni în cursul sezonului 2008/09, când a preluat echipa după ce a fost secund pentru Miodrag Perisic. A condus echipa ilfoveană până spre finalul sezonului 2009/10, când a fost substituit de Stojadin Markovic.

De notat că Nisic a condus Otopeniul în finala Cupei României la baschet masculin. Ulterior, el a antrenat echipa de baschet feminin SCM CSȘ Craiova.

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Iacta alea est!
    Asa ca e de bun simt sa-i uram lui Nisic multa bafta,are(avem) nevoie!

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      dislike
      O mostra pura de mare inteligenta,la mai mare!

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!