Stiri Juniori U20 Masculin

Panagiotis Giannaras, primul interviu după semnarea la Craiova: „Echipa avea nevoie de un șoc”

Panagiotis Giannaras, primul interviu după semnarea la Craiova: „Echipa avea nevoie de un șoc”

În cursul zilei de miercuri, 17 ianuarie, site-ul nostru a anunțat, în exclusivitate, că Panagiotis Giannaras este noul antrenor al lui SCM U Craiova, formație ce s-a despărțit de Vitaly Stepanovski.

După câteva ore, formația olteană a oficializat această schimbare la nivelul băncii tehnice. Între timp, Giannaras a acordat un interviu site-ului nostru, în care a vorbit despre venirea în România, despre ce așteptări are de la acest sezon și despre următorul meci al alb-albaștrilor, cel cu CSM Ploiești.

Mai întâi, tehnicianul cipriot ne-a mărturisit că trebuia să vină la Craiova acum doi ani și jumătate, înainte ca SCM U Craiova să îl semneze pe Michalis Kakiouzis:

Trebuia să vin la Craiova acum doi ani și jumătate, când am plecat din Qatar. Aveam o înțelegere cu echipa însă, din motive personale, a trebuit să mă întorc în Cipru. Așa că nu s-a întâmplat atunci, dar s-a întâmplat acum. Întotdeauna am avut o relație foarte bună cu baschetul românesc fiindcă atunci când antrenam naționala Ciprului, am fost invitați de Federația Română de Baschet la niște meciuri amicale aici, în România. Așadar, relația cu baschetul românesc merge mult în timp. Am semnat până la finalul sezonului și apoi vom vedea ce se întâmplă. Cu siguranță, mi-ar plăcea să mai rămân.

Apoi, Giannaras a explicat care sunt obiectivele sale pentru această stagiune și a vorbit despre aspectele care trebuie îmbunătățite:

În primul rând, cred că Craiova, datorită istoriei clubului, merită mult mai mult. Din păcate, nu a mers așa cum era de așteptat. Sperăm să obținem cât mai mult din ce a mai rămas din acest sezon. Vrem să câștigăm cât mai multe meciuri putem și să ne clasăm pe cel mai bun loc posibil. Dar luăm fiecare meci pe rând. În primul rând, trebuie să jucăm mai bine în apărare, să fim mai fizici. De cealaltă parte, trebuie să mișcăm mingea mai bine așa încât să implicăm pe toată lumea.

La final, antrenorul în vârstă de 50 de ani a lăudat echipa din Ploiești și a spus câteva cuvinte despre demiterea lui Stepanovski:

Ploiești e o echipă foarte bună. Au fundași puternici, cărora le place să alerge pe contraatac și joacă un baschet bun. Așadar trebuie să fim foarte atenți. E normal că băieții sunt dezamăgiți din cauza rezultatelor. Pentru acest meci nu putem face prea multe. În primul rând, trebuie să le creștem moralul și ego-ul. Din păcate, antrenorul a fost demis și, ca antrenor, empatizez cu el, fiindcă i se poate întâmpla oricui. Echipa avea nevoie de un șoc și acesta s-a produs printr-o schimbare pe banca tehnică. Vom vedea ce efect va avea asupra jucătorilor.

Sâmbătă, 20 ianuarie, la ora 18:00, SCM U Craiova va primi vizita lui CSM Petrolul Ploiești, în Sala Ion Constantinescu din Craiova.

*foto: Facebook – Panyiotis Yiannaras

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!