Stiri Juniori U20 Masculin

Peste 40 de jucători de Liga Națională au jucat la turneele semifinale ale Ligii II

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.03.2013

Un număr de 42 jucători care au debutat deja în primul eșalon baschetbalistic al României (Liga Națională) au jucat la turneele semifinale ale Ligii II (CN U23) masculin, ce au avut loc la finele acestei săptămâni.

Toți jucătorii născuți la data de 1 ianuarie 1990 sau mai tineri au avut drept de joc în Liga II pe tot parcursul sezonului. Anumite echipe au decis să nu îi folosească pe acești jucători în cazul în care ei au jucat în echipa de seniori, însă la turneele semifinale au fost aruncați în luptă majoritatea acestora în condițiile în care la finele acestei săptămâni nu au fost programate meciuri din Liga Națională.

Iată, în funcție de turneul la care au participat și de echipa la care sunt legitimați, lista jucătorilor care au jucat cel puțin un meci la nivel de Liga Națională și au fost trimiși în teren la U23 în cursul acestor turnee.

Turneu Pitești

CSU Ploiești (6 jucători) - Ștefan Neagu, Andrei Lefter, Vlad Negoițescu, Andrei Lupușoara, Vlad Dumitrescu, Adrian Movileanu
BC Timișoara (3) - Zoran Milencovici, George Toth, Georgian Păun
BCM U Pitești (3) - Cosmin Mătăsaru, Cornel Alexiu, Lucian Chirof
Farul Constanța (3) - Mihai Ursuleanu, Ionuș Alexandru Dănilă, Bogdan Călin

Turneu Târgu-Mureș

Dinamo București (8) - Ciprian Țelinoiu, Victor Neguț, Andrei Petică, Dan Ioan, Vladimir Mihai, Iosif Pârlog, Leo Filip, Alexandru Bădulescu
BC Mureș (4) - Gabriel Oltean, Norbert Șteff, Baczo Balazs, Alin Borșa
Timba Timișoara (2) - Bogdan Costa, Alin Andrieș

Turneu Craiova

SCM U Craiova (6) - Cătălin Petrișor, Andrei Damian, Marius Ciotlăuș, Cristian Corneanu, Mihai Gavrilă, Cosmin Gabriel Duță
CSU Sibiu (4) - Norbert Pascu, Vlad Tincu, Baris Aktas, Sorin Răducan
CSM Oradea (3) - Andrei Ciordaș, Bogdan Țibîrnă, Sergiu Pop

Majoritatea dintre acești jucători sunt în vizor pentru echipele naționale universitare (antrenor principal Tudor Costescu), respectiv de tineret (U20, antrenor principal Hristu Șapera).

Notă
În listă au fost incluși și jucătorii care au evoluat în trecut la nivel de Liga Națională, chiar dacă în acest sezon nu au bifat nicio prezență.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    ...
    Cred ca l-ati uitat pe Bogdan Calin de la Farul. A jucat si la Oradea in penultimul meci cat si in L2.

    cu 11 ani în urmă (17.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    Mulțumesc
    Corect. Am adăugat. Mersi!

    cu 11 ani în urmă (17.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!