Stiri Juniori U20 Masculin

Peter Olisemeka revine în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.07.2022

Peter Olisemeka revine în Liga Națională

Steaua București a perfectat o nouă mutare. Gruparea roș-albastră l-a transferat pe Peter Olisemeka, jucător ce a evoluat și pentru SCM U Craiova în stagiunea precedentă. Informația a fost oferită inițial de unitedhoops.ro și confirmată de sursele baschet.ro.

Olisemeka are 30 de ani și evoluează pe pozițiile 4/5. El are 2.06 metri și este originar din Nigeria. În Liga Națională, el a fost prezent pe parchet în 15 rânduri și a bifat medii de 7.3 puncte, 6.5 recuperări, 1.0 pase decisive și 0.9 intercepții. El a ajuns cu Craiova până în finala Cupei României, pierdută cu Voluntari.

După Final Four-ul desfășurat chiar pe terenul oltenilor, Peter i-a părăsit pe Leii din Bănie și a ajuns la ZZ Leiden, alături de care a câștigat BNXT League. De-a lungul carierei, noul jucător al Stelei a mai jucat pentru Apollon Limassol, Academic Bultex, Sponja Stargard, Polpharma Starograd și UTBM Tours.

Până la acest moment, CSA Steaua București i-a mai acontat pe Titus Nicoară, Luca Vasile, Vlad Negoițescu și Strahinja Jovanovic. Zarko Djuric, Karlo Vragovic și Robin Mandisodza continuă alături de roș-albaștrii. Echipa va fi pregătită de Mladen Jojic.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!