Stiri Juniori U20 Masculin

Premiile Turneului Final

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.04.2013

BC Timişoara a cucerit titlul Ligii a II-a de Baschet masculin. Bachetbaliştii antrenaţi de Cristian Bota au terminat turneul final cu patru victorii şi o înfrângere. Formaţia din Banat a avut un parcurs aproape perfect, George Toth, Georgian Păun şi Zoran Milencovici fiind principalele “guri de foc” ale timişorenilor.

Pe a doua treaptă a podiumului s-a clasat Dinamo Bucureşti cu nouă puncte acumulate, iar pe poziţia a treia CSU Ploieşti cu acelaşi număr de puncte. Ultimele trei poziţii ale clasamentului au fost ocupate de SCM Craiova, BC Mureş Târgu Mureş şi CSU Sibiu.

Iată premiile speciale acordate la finele competiţiei:

Cel mai bun pasator:

Ciprian Ţelinoiu (Dinamo Bucureşti)

Cel mai bun recuperator:

George Toth (BC Timişoara)

Cel mai bun marcator:

Vladimir Mihai (Dinamo Bucureşti)

Cel mai de perspectivă jucător:

Raul Covaciu (BC Timişoara)

Echipa turneului:

Vladimir Mihai (Dinamo Bucureşti)

Baris Aktas (CSU Sibiu)

Georgian Păun (BC Timişoara)

Vlad Negoiţescu (CSU Ploieşti)

George Toth (BC Timişoara)

MVP-ul turneului:

Vladimir Mihai (Dinamo Bucureşti)

Foto: BC Timişoara (Facebook)

3 comentarii la aceasta stire:
  • COR :

    BRAVO !!!!
    Bravo Timisorenilor si tuturor echipelor participante. Pacat de comportamentul baschetbalistilor de la Ploiesti care fiind in tribuna la ultimul meci sau comportat mai mult decat indecent in frunte cu antrenorul lor. Frumos exemplu !!!! Se pare ca maimuta iacobesciana face tot mai multi pui .

    cu 10 ani în urmă (01.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Odiseu :

    Reflecţii
    În primul rînd felicit campioana-Timişoara-care aşa cum s-a văzut are jucători talentaţi,serioşi şi foarte ambiţioşi.Au fost motivaţi-jucînd la ei acasă- şi cu o dăruire exemplară în tot ce au făcut şi realizat pe teren.Un singur lucru nu are Timişoara -om la MOP-care să şteargă podeaua cînd e nevoie.De asemenea felicitări şi celorlalte două echipe de pe locul 2 (Dinamo)şi3(ASESOFT-Ploieşti) care cu nimic nu sunt mai prejos decît echipa campioană.De remarcat faptul că avem o generaţie bună de tineri-care ar trebui folosiţi şi la meciurile din liga I din viitorul campinat de baschet.Pentru acest lucru ar trebui să se impună prin tr-un nou regulament,prezenţa obligatorie pe teren a 2 jucători români la fiecare echipă care joaca.

    cu 10 ani în urmă (01.05.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    fara adversari
    Timisoara echipa wow? Nici gand, pur si simplu nu au adversari. Pai au 4 oameni din prima echipa a Timisoarei...si vorbim de "ditamai" oamenii. Pai Toth are 2.08...l-am vazut da dunk de pe loc fara stres si nu are cine sa sara la el... Asta s-a intamplat...nu exista concurenta!

    cu 10 ani în urmă (09.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!