Stiri Juniori U20 Masculin

Presezon 2012 - Oradea pierde pe terenul campioanei Ungariei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.09.2012

Szolnok Olaj KK, campioana în exercițiu a Ungariei, a depășit pe CSM Oradea, scor 69-60, în cadrul unui meci de verificare desfășurat în cursul serii de sâmbătă (22.09), pe terenul formației maghiare.

Gazdele au controlat jocul în permanență. Szolnok a câștigat primul act cu 20-12, pentru ca diferența să crească în următoarele 20 minute de joc efectiv. Astfel, la pauză scorul era de 41-27, pentru ca înaintea sfertului decisiv tabela de marcaj să indice scorul de 65-40! Pe parcursul secvenței decisive CSM Oradea a înscris 20 de puncte și a încasat doar 4 pentru a coborî handicapul la doar nouă lungimi.

De notat că Szolnok a jucat pentru prima dată în fața propriilor susținători în presezon. La această partidă au fost prezenți 1.500 de spectatori.

CSM Oradea a încheiat seria meciurilor de pregătire prin intermediul acestui joc. Trupa lui Cristian Achim a avut o victorie și două înfrângeri la Cupa Mureș, trei succese la Memorialul Antonio Alexe și două victorii la finele săptămânii precedente pe terenul unor formații de primă ligă din Ungaria. Astfel, bihorenii au avut șase victorii și trei înfrângeri.

Formația de pe malul Crișului Repede va debuta în noul sezon competițional cu turneul de Cupa României de la Sibiu, unde va întâlni pe BC Mureș, Energia Rovinari și BC Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!