Stiri Juniori U20 Masculin

Presezon 2013 - Craiova a încheiat turneul de pregătire din Serbia

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.09.2013

SCM U Craiova a încheiat turneul de pregătire din Serbia. Oltenii au fost depășiți de către Smederevo, scor 77-86, informează ghidsportiv.ro. 

Formația pregătită de către Andjelko Mandic a cedat în secvența a doua, atunci când s-a consemnat un parțial de 29-15 în favoarea plavilor. Grație acestuia, la pauză scorul era de 46-34. În repriza a doua Craiova a fost superioară cu trei puncte, însă nu a reușit să răstoarne situația pe tabela de marcaj.

Rezultatele precedentelor partide disputate de SCM U Craiova în turneul din Serbia:

SCM U Craiova vs KK Vrsac, scor 92-87
SCM U Craiova vs FMP Zeleznik, scor 76-86
SCM U Craiova vs OKK Belgrad, scor 81-75

Echipa din județul Dolj revine acasă, acolo unde va găzdui Cupa Craiova. La acest eveniment participă CSU Asesoft Ploiești, BCM U Pitești și Energia Rovinari. Turneul se desfășoară între 11 și 13 septembrie. Turneul va fi transmis la DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!