Stiri Juniori U20 Masculin

Radu Paliciuc revine în Liga Națională de Baschet Masculin

Radu Paliciuc revine în Liga Națională de Baschet Masculin

Radu Paliciuc este primul jucător transferat de CSM Focșani pentru sezonul competițional 2021/2022 din Liga Națională de Baschet Masculin.

În vârstă de 33 ani, jucător de 1.98 care evoluează la poziția 3, Paliciuc a jucat ultima dată în LNBM la BC CSU Sibiu, în stagiunea 2019/2020.

Cel mai bun sezon al carierei pentru Paliciuc a fost în 2017/2018 când a strâns medii statstice de 7.3 puncte, 2.2 recuperări și 1.4 pase decisive în 40 de meciuri jucat pe prima scenă a baschetului românesc.

În cariera sa, Paliciuc a jucat în cariera sa la CSU Cuadripol Brașov, BC Mureș, Steaua București, Dinamo București, BC CSU Sibiu, BCM U Pitești și Universitatea Cluj.

Radu Paliciu a fost component al echipei naționale de seniori, cu care a participat la EuroBasket 2017.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!