Stiri Juniori U20 Masculin

Radu Vîrnă, decisiv în victoria Craiovei cu FC Argeș

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.05.2022

Radu Vîrnă, decisiv în victoria Craiovei cu FC Argeș

SCM Universitatea Craiova a trimis în meci decisiv seria din sferturile de finală ale Ligii Naționale cu FC Argeș Basketball. Scorul final din meciul doi a fost 84-82 în fața oltenilor, deși aceștia au condus și la 15 puncte.

Radu Vîrnă a avut din nou o prestație exponențială, după cea din meciul 1. În meciul de vineri seara, fundașul oltenilor a încheiat cu 25 de puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, o intercepție, 2 capace și doar 2 mingi pierdute.

Procentajele sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor (6/18 din acțiune, 1/7 de la distanță și 12/17 de la linia de libere), dar Vîrnă a fost providențial în finalul disputei. În ultimul minut, jucătorul autohton a transformat 7/8 aruncări libere.

Radu a fost cel mai bun marcator al Craiovei și în meciul de la Pitești când a terminat cu 21 de puncte. Ambele performanțe au fost la momentul respectiv recorduri stagionale de puncte pentru tânărul de 24 de ani. Merită menționat și faptul că Vîrnă a jucat toate minutele de până acum în această serie.

Meciul decisiv dintre FC Argeș Basketball și SCM U Craiova se va disputa în Sala Sporturilor din Trivale luni, 9 mai.

*foto: Facebook/SCM U Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!