Stiri Juniori U20 Masculin

Radu Vîrnă: „Ne gândim doar la accederea în semifinale și venim cu gândul la victorie”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.05.2022

Radu Vîrnă: „Ne gândim doar la accederea în semifinale și venim cu gândul la victorie”

SCM Universitatea Craiova se pregătește de duelul decisiv din sferturile de finală ale Ligii Naționale. Oltenii merg la Pitești pentru meciul trei al seriei cu FC Argeș.

Radu Vîrnă este omul momentului în seria cu trupa din Trivale. Fundașul oltenilor are medii de 23 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. În finalul meciului doi, câștigat pe teren propriu, jucătorul român a fost decisiv pentru victoria echipei sale, reușind șapte puncte în ultimul minut.

Cu prilejul meciului decisiv de la Pitești, Radu a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru.

„Meciul decisiv va fi o adevărată batalie, mă aștept la un meci foarte fizic într-o sală în care publicul știe cum să-și motiveze echipa. Noi ne gândim doar la accederea în semifinală și venim la Pitești cu gândul la victorie.

În momentul în care Troy Franklin a devenit indisponibil, am înțeles că e necesar să-mi asum un rol mult mai important față de cel pe care l-am avut până acum în cadrul echipei. Cu ajutorul colegilor și al antrenorului, care m-au susținut indiferent de greșelile făcute, am reușit să fac față presiunii.”

Vîrnă a avut o primire ostilă în Sala Sporturilor din Trivale, după începutul bun de meci din game 1.

„Fanii au rolul lor în sport. Atât criticile cât și încurajările trebuie percepute constructiv, astfel încât energia lor ambiționează orice sportiv chiar și în cea mai ostilă sală.”

Jucătorul autohton a evoluat toate cele 80 de minute în debutul seriei de play-off cu FC Argeș.

„În condițiile în care echipa noastră este considerată una dintre cele mai atletice din campionat și pregătirea fizică a fost una pe măsură. Cred cu tărie că orice jucător din echipă poate performa pe durata întregului meci.”

În final, Radu ne-a vorbit și despre abordarea unui eventual sfert patru strâns la Pitești, după ce echipa sa a pierdut cu un total de 65-28 celelalte două astfel de instanțe.

„Sunt de părere că sfertul 4 de la Pitești din meciul decisiv o să fie cel mai important de până acum. Echipa care va reuși să-și păstreze pe final mintea limpede va câștiga seria. Am avut două căderi inexplicabile în cele două partide de până acum, dar sunt convins că ne vom pregăti astfel încat acest lucru să nu se mai repete.”

Meciul decisiv dintre SCM U Craiova și FC Argeș se va disputa luni, 9 mai, de la ora 17:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport.

*foto: Facebook/SCM U Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii