Stiri Juniori U20 Masculin

Raul Covaciu: „Nu am mai trăit aşa ceva”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.12.2013


În partida câştigată contra Timbei, antrenorul Dragan Petricevic  l-a trimis în teren, pentru a debuta în Liga Naţională, pe Raul Covaciu. Acesta s-a arătat extrem de fericit, mai ales ca publicul l-a ovationat îndelung.

La finalul meciului, vădit emoţionat, Raul a vorbit cu presa despre sentimentele care l-au încercat la debutul în faţa suporterilor:

„Mă simt foarte bine la debutul în Liga Naţională, sunt foarte fericit că domnul antrenor a decis să mă bage în teren. Momentul în care am marcat primele puncte a fost foarte frumos, nu am mai trăit aşa ceva. Nu mă aşteptam să fiu aşa de bine primit de către public, a fost o surpriză foarte plăcută din partea suporterilor. Am avut mari emoţii la început dar după ce am marcat, cu sprijinul suporterilor şi al coechipierilor a fost foarte bine.

Dl Petricevic ne ajută foarte mult, ne împinge pe toţi de la spate, în special pe jucătorii tineri şi cred că vom face o figură foarte frumoasă până la finalul sezonului. „

Raul Covaciu a reuşit în 4 minute de joc să marcheze 2 puncte, să izbutească o recuperare şi să dea o pasă decisivă. În final a terminat cu un indice de 3 la eficienţă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari, Raul !
    Mult noroc in continuare pentru o tanara speranta a baschetului romanesc

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!