Stiri Juniori U20 Masculin

Rayshawn Simmons este noul jucător al lui SCM Timișoara

Rayshawn Simmons este noul jucător al lui SCM Timișoara

În cursul serii de 19 februarie, cu o zi înaintea duelului cu KK Ilirija, din Alpe Adria Cup, SCM Timișoara a anunțat transferul lui Rayshawn Simmons, un baschetbalist american în vârstă de 30 de ani.

Simmons a mai jucat în acest sezon în Qatar, la Al-Ahli, unde a avut medii de 5.4 puncte, 2.6 recuperări și 2.5 pase decisive. Născut în Saint Louis, Missouri, acesta a absolvit Central Michigan în 2016, iar apoi a venit în Europa, semnând pentru Olomoucko, în Cehia.

Simmons a mai evoluat pentru Zalakeramia, Erdgas Ehingen, Kangoeroes Basket Willebroek, Science City Jena, Ionikos Nikaias BC și Eisbaren Bremerhaven. Baschetbalistul de poziția 2 a început stagiunea în Germania, unde a jucat doar trei meciuri, având medii de 5.3 puncte, 4.3 pase decisive și 1.7 recuperări.

„Sunt încântat să mă alătur echipei, sper să aducem cât mai multe victorii pentru fani și să încheiem sezonul în forță", a declarat Rayshawn Simmons, conform paginii de Facebook a Timișoarei.

Potrivit aceleiași surse, noul american din lotul lui Dragan Petricevic nu a făcut deplasarea în Slovenia, la jocul cu KK Ilirija care va avea loc marți, 20 februarie, la ora 21:00.

Recent, SCM Timișoara s-a despărțit de Djordje Dimitrijevic, baschetbalist ce s-a accidentat în meciul cu CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Cristoph Worsch

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!