Stiri Juniori U20 Masculin

Răzvan Cenean: „Sperăm la un rezultat pozitiv”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
23.04.2014

Turneul final U20 masculin se desfăşoară în perioada 24-27 aprilie în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara. ”U” Mobitelco va întâlni joi, 24 aprilie, de la ora 20:00, formaţia CSS Ploieşti, iar în 25 aprilie echipa CS Dinamo Bucureşti, cu începere de la ora 18.00. Antrenorul echipei de pe Someş a vorbit pentru Total Baschet despre acest turneu.

„Vrem să avem rezultate cât mai bune. Important e să arătăm toată munca depusă în anul acesta şi să încercăm să ne facem jocul cât mai bine. Noi educăm jucătorii noştri, în special juniorii, să joace şi să câştige indiferent de adversar. Sperăm la un rezultat pozitiv”, a declarat Răzvan Cenean.

Reamintim componența celor două serii din cadrul turneului:

Seria H
BC Timișoara
LPS Focșani
BC Mureș LPS Târgu Mureș

Seria I
CSS Ploiești
CS U-Mobitelco Cluj-Napoca
CS Dinamo București

Finalele se vor juca astfel:

H1 vs. I1 – pentru locurile 1-2

H2 vs. I2 – pentru locurile 3-4

H3 vs. I3 – pentru locurile 5-6

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!