Stiri Juniori U20 Masculin

SCM Timișoara, în fața unei deplasări în Slovenia

SCM Timișoara, în fața unei deplasări în Slovenia

SCM Timișoara se pregătește pentru ultimul test din sezonul regulat al Alpe Adria Cup. „Leii din Banat” vor juca marți, 20 februarie, în fieful celor de la Ilirija în grupa B a întrecerii.

Timișoara și-a asigurat prezența în Final Four și rezultatul din Slovenia nu va avea vreun efect în clasament, alb-violeții fiind în mod sigur câștigătorii grupei B. Echipa antrenată de Dragan Petricevic a câștigat opt din cele nouă meciuri disputate în Alpe Adria Cup, singurul pas greșit fiind pe terenul lui KK Dubrava (72-78).

De partea cealaltă, Ilirija are încă un meci pe lângă cel cu Timișoara. Slovenii sunt ultimii în această grupă, cu un bilanț de trei victorii și cinci înfrângeri. Chiar și așa, adversara bănățenilor păstrează încă șanse de calificare, condiția fiind să-și câștige ambele meciuri rămase și Olomoucko să le piardă pe amândouă.

Timișoara traversează o perioadă excelentă în privința rezultatelor obținute și nu a cunoscut gustul înfrângerii de mai bine de o lună. În cele șase partide de atunci, „Leii din Banat” au obținut victorii pe linie, toate la diferențe formate din două cifre.

Duelul din tur, din Banat, a fost gestionat mai bine de timișoreni și scorul final a fost 97-85. Igor Kesar și Nikola Gajic au contribuit atunci cu 27, respectiv 25 de puncte. Luka Kures a răspuns cu 19 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive pentru Ilirija.

Statistic vorbind, în Slovenia se vor întâlni două dintre cele mai bune echipe în privința assist-urilor. Ambele cluburi se află în Top 4 la acest capitol. Pe lângă assist-uri, Ilirija beneficiază și de cea mai bună medie la recuperări (43.6), dar are și a doua medie de mingi pierdute (17.4). În schimb, Timișoara conduce ierarhia la eficiență (107.7 index) și are procentajul cel mai ridicat de libere transformate (89.5%).

Confruntarea din Hala Tivoli, din Ljubljana, va avea loc marți (20.02), începând cu ora 21.00, și va fi în direct pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

https://www.youtube.com/watch?v=MH_QqSscFVM

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!