Stiri Juniori U20 Masculin

SCM U Craiova câștigă în overtime la Focșani

SCM U Craiova câștigă în overtime la Focșani

CSM Focșani a scăpat printre degete victoria în meciul cu SCM U Craiova, din etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. După ce au fost conduși pe întreaga durată a reprizei secunde, oltenii au trimis in extremis partida în overtime, unde au găsit elanul necesar pentru a se impune cu scorul de 81-74.

Primul sfert l-a adus în prim plan pe Sherwood Brown, care la un moment avea 8 puncte marcate, la fel de multe ca toată echipa Craiovei. CSM Focșani avea astfel pe tabelă dublul punctelor înscrise de adversari. În ultimele două minute ale actului inaugural, oltenii au încheiat cu 5-2 și astfel după primele 10 minute de joc scorul era 18-13. Elevii lui Vitaly Stepanovski și-au continuat seria bună și în startului sfertul secund, când un parțial de 8-0 i-a dus la conducere. Petrișor cu o triplă a oprit „sângerarea” pentru gazde, după care Thornton a reușit să marcheze până la pauză șapte puncte. Nik Dragan cu un dunk a fost ultimul marcator al reprizei, dar CSM Focșani era în față, 33-30.

Dragoș Axinte a adus primele cinci puncte pentru gazde la reluare jocului, încadrând cu două reușite tripla lui Blaj Voinescu. Thornton și Brown au dus ecartul la 10 puncte pentru CSM Focșani, 43-33. Oaspeții au redus semnificativ din deficit, după ce nu au primit coș din acțiune până la ultima fază ofensivă a gazdelor din sfertul trei. Petrișor mai găsea o triplă și în actul decisiv se pleca de la scorul de 48-44. Două coșuri rapide de fiecare parte au deschis ultima secvență de joc. CSM Focșani s-a desprins în două rânduri la plus șase, dar de fiecare data oltenii au răspuns cu trei puncte. Avdic a luat jocul pe cont propriu și CSM Focșani rămânea în față. Au venit cinci puncte la rând de la Zotov și diferența era minimă cu 100 de secunde de joc, 64-63. Avdic a răspuns cu o nouă triplă. Craiova a irosit următorul atac și Coconea marca aproape pe sirenă. Krutous și Freeman egala cu două coșuri de la distanță, când mai erau 5 secunde de joc. Avdic a ratat șansa de a aduce victoria pentru echipa sa și se mergea în overtime, 69-69.

Craiova a început tumultuos repriza suplimentară cu 8 puncte de la Freeman și Zotov. Primul coș al gazdelor a venit după mai bine de trei minute scurse din overtime. Zotov refăcea rapid diferența și soarta meciului părea jucată la 71-79 cu un minut rămas pe tabelă.  Nu s-a mai consemnat nimic notabil și SCM U Craiova a câștigat cu scorul de 81-74.

Vitalii Zotov a fost omul meciului cu 28 de puncte, 8 pase decisive și 3 recuperări. Blaj Voinescu a contribuit cu 12 puncte, Freeman cu 11, iar Casale cu 10.

Sherwood Brown cu 19 puncte și 12 recuperări a fost cel mai bun jucător al echipei gazdă.

foto: SCM Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Se prefigureaza
    un candidat redutabil al lui Edward Iordanescu in materie de noroc chior in persoana antrenorului Craiovei!
    Trecand la un registru serios,pentru fanii craioveni partida a fost un nou supliciu,am trecut milimetric pe langa un nou esec in fata unei echipe comice precum cea a Focsaniului.Strainii sunt foarte slabi si mai grav,blazati si apatici.Nu compensam nici prin joc de echipa,caci avem un PG de un egoism bolnavicios si un antrenor lipsit de idei ,pare-se multumit si el cu atmosfera de azil de batrani de la club!
    Concluzia e simpla,Vitaly,GO HOME!

    cu 5 luni în urmă (25.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!