Stiri Juniori U20 Masculin

SCM U Craiova câștigă la Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.12.2013

În primul meci al etapei a 12-a, SCM U Craiova s-a impus în fața celor de la BC Timișoara, după o înfruntare foarte strânsă, scor 83-86 (22-26, 20-17, 21-18, 20-15).

Principalii marcatori ai craiovenilor au fost LeVar Seals (26 de puncte), Bogdan Popescu (22 de puncte, 7 recuperări), iar Mirko Kovac a terminat în double-double (12 puncte și 11 recuperări). De partea gazdelor, Vladimir Panic  a reușit 19 puncte și 7 recuperări, Jason Conley 14 puncte și 7 recuperări.

Vom reveni cu detalii.

17 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ...ca la Pristina!
    Bravo baieti! Urmeaza, de ce nu, Ploiestiu'...

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Bravo!
    Felicitari echipei pentru VICTORIA de la Timisoara!

    E o victorie DEOSEBIT de importanta pentru noi!....ne reaprinde sperantele ca putem termina in primele 4 anul asta!

    Ne trebuie un 5 iarna asta,unul care sa AJUTE echipa,nu la numar!.....in rest ,aprecieri pentru ultimele evolutii ale lui Kovac si Maric,ambii pe o panta ascendenta,totusi Maric joaca (mi se pare?) mult mai bine in deplasare decat in POLIVALENTA!

    S-o tinem tot asa!

    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Bafta
    Felicitari pentru victorie, iar cu asesoftul umpleti sala si sa stergeti cu ei pe jos, sa acordati o atentia speciala "vagaboantei" (iacobescu)desi e suspendata. Multa bafta !!!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Ar trebui un buton de edit
      atentie*

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Nisic
    Buna rotatia ''cadrelor'' pe tot parcursul jocului,buna si ideea ca, Kovac sa-l ''tina'' pe Jovanovic ,l-a 'sacait' in permanenta pe Jova si l-a ''obligat'' pe acesta sa dea doar 14 puncte !

    Mai mult curaj si incredere ''manjilor'' de pe banca,anul asta ar trebui sa ne propunem sa scoatem si noi un jucator de divizia A din Gavrila,Ciotlaus si Damian!.....3-5 min prin sfertul 2 nu se supara nimeni daca le dam si lor....nu se face gaura-n cer!....sa le dam si lor o sansa sa se dezvolte!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Craiova
    Felicitari pentru victorie! Sper sa ii bateti si pe Asehoti!!!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Bravo!
    Sansa(orice echipa are nevoie),ambitie si abnegatie si un LeVar magistral,ingredientele unui succes important si de moral!Si,cum spuneam putini pe aici,nu-l subapreciati pe Nisic!(intr-devar,foarte inteligenta mutarea cu Kovac la Jovanovic,iar Maric,in opinia mea,este cel mai bun jucator defensiv din liga)
    Sper sa fim iarasi 4500 in sala la meciul cu Ploiestiul iar baietii sa ne ofere un cadou minunat de Craciun:victoria!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Realism
    Când Timisoara te ''bate'' cu 38 - 27 la recuperari.....e greu cu Asesoftul....Lee,Burlacu,Tica,Zekovic...ei 4 de 5 ,noi?....noi speram sa luam un 5 in iarna!....si inca ceva: noi anul asta nu ne batem cu Asesoftul,aia nu se bat cu nimeni anul asta in Romania.....aaaa, 3-4 infrangeri in sezonul regulat,da....dar in PO matura tot....o sa vedeti!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Corect
      Sigur ca plecam cu sansa a doua,dar la ce joaca acum ploiestenii,daca li-l anihilezi pe Mohammed(cel care "sparge" mereu pentru cei mari,respectiv ia jocul pe cont propriu cand echipa lui e cazuta)posibilitatea de a-i invinge devine cat se poate de reala.

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Se poate
      Noi am pierdut la Timisoara si apoi ati vazut cum i-am distrus pe ploiesteni , deci se poate. Bafta !

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Sorin de "Cimisoara"
    Domnu'Sorin,ce spuneai dom'le ca o sa vedem noi in seara asta ce inseamna sa-l avem pe Dzambic in lot si sa nu-l folosim?

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Neica draga,
      Referitor la intrebarea dumitale,nu am decat sa-ti spun urmatoarele:ati castigat acest meci datorita lui Seals(intr-o forma sportiva de invidiat),concomitent cu talentul actoricesc urias a lui Maric(poate sa practice actoria cu succes).Recunosc ca l-am considerat un bun jucator de baschet,in perioada cat juca la Oradea,insa ulterior,i-am descoperit un talent pe care C.Achim probabil i l-a citit (in mare masura)mai devreme.Deci,ca sa nu te plictisesc cu detalii,fara Dzambic,dar cu Seals in forma si cu ratarea aruncarii de trei puncte in ultima secunda a jucatorului timisorean N.Gacesa(aruncare care ducea meciul la cel putin o repriza suplimentara),ati castigat un meci de campionat in deplasare.Apropo,evolutia lui Sokk cum ti s-a parut aseara?Mai buna ca a lui Dzambic,care n-a jucat deloc?

      cu 10 ani în urmă (14.12.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Inca ceva,
      Iti multumesc ca te interesezi de mine.

      cu 10 ani în urmă (14.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @sorin
      Majstore,vroiam sa te taxez nitel,dar m-ai induiosat cu multumirile pentru interesul fata de comentariile tale,ne apropiem si de sarbatori,asa ca am sa-ti raspund in cel mai amical(sincer)mod:ma bucur ca-l simpatizezi pe Dzambic,in linii mari e genul de jucator care ma "misca" si pe mine.Baiatul insa isi manifesta calitatile certe doar cand este printul echipei,omul in jurul caruia trebuie sa se invarta totul.deranjul apare cand nu se mai intampla sa fie rasfatatul tuturor,dar,atentie,raul cel mai mare nu-l reprezinta prestatiile lui penibile in acea situatie,ci faptul ca incepe sa ruineze atmosfera din jur si crede-ma ca e foarte priceput la asa ceva,asa ca fata de el,ca actor,Maric este ca George Mihaita fata de Jack Nicholson.Da,ieri a fost ziua lui LeVar,dar nu uita ca mai acem in echipa oameni capabili sa faca diferenta atunci cand este nevoie,ceea ce voi nu aveti in acest moment.Ca o opinie personala si benigna,la voi problema de o buna bucata de vreme o reprezinta managementul,care am impresia adesea ca pur si simplu va desconsidera.In rest,ganduri bune fata de timisoreni si Timisoara,un oras de care ma leaga amintiri frumoase!

      cu 10 ani în urmă (14.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe secretariat :

    Victorie muncita
    O victorie meritata !
    O intrebare: de ce nu joaca Dzambic ? Opinia mea este ca Rade este singurul din lot care prin determinare poate "electriza" sala.Deasemenea singurul care in momentele inevitabie de degringolada ce pot apare in timpul unui joc are "tupeul" sa preia conducerea ... As dori sa stiu motivul adevarat al indepartarii de lot deoarece lipsa valorii nu poate fi invocata in nici un caz. Ce spuneti , domnule Toma ?

    cu 10 ani în urmă (14.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      ...bine zici.... si aseara au fost momente cand aveam nevoie de "nervul" lui Rade. De nerv, nu de nervii sai, asta trebuie sa inteleaga Dzambic. Chiar mi-ar parea rau sa plece pe usa din dos de la noi....
      Pe de alta parte, ne trebuie un 5 adevarat ( chiar daca revine Dragusin... pana ajunge in forma o sa dureze...vezi Kovac), pentru asta trebuie bani, daca ii au e bine, altfel trebuie sa mai renunte la cineva.... si salariu vs aport in teren conteaza. Avand in vedere ultimul aspect, si numai, de ce nu dam minute juniorilor in locul lui Capusan si Mocanu?

      cu 10 ani în urmă (14.12.2013)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    Dragan
    Felicitari Craiova,bateti-i pe hoti,am aratat ca se poate,....il asteptam pe Dragan la Sibiu.

    cu 10 ani în urmă (14.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!