Stiri Juniori U20 Masculin

SCM "U" Craiova caută înlocuitor pentru postul de antrenor principal

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.12.2013

În urmă cu aproximativ o lună, la finalul confruntării dintre SCM "U" Craiova şi "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, Andjelko Mandic a decis să încheie colaborarea cu gruparea din Bănie, anunţându-şi demisia de la cârma formaţiei. În acel moment Craiova avea o linie de 3 victorii şi 3 înfrângeri în LNBM respectiv două victorii şi o înfrângere în Liga Balcanică.

Interimatul este asigurat de către secundul Milan Nisic, căruia i s-ar fi acordat o şansă pentru a rămâne principal la SCM "U", însă prestaţia echipei din ultima perioadă a dat de gândit conducerii. În cele aproape 30 de zile petrecute în postura de principal, Nisic a înregistrat în LNBM două victorii logice, cu Chiajna şi Timba, respectiv o înfrângere cu CSU Sibiu. În ceea ce priveşte Liga Balcanică, bilanţul este de două înfrângeri la 6 respectiv 27 de puncte.

Ţinând cont de aceste considerente, conducerea clubului a început căutările pentru un nou antrenor principal, având mai multe variante în momentul de faţă. Dacă se va opera această modificare, la nivel de club va fi cea de a 4-a din ultima perioadă, după plecarea lui Mandic respectiv concedierea avocatului respectiv contabilei clubului.

28 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Varianta
    Mandic inapoi,cativa jucatori noi care nu sunt contaminati cu naravurile campionatului nostru si sustinere reala si nu mimata pentru antrenor.

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Mandic
    Fostul antrenor al echipei de baschet SCM U Craiova, Andelko Mandic și-a găsit repede echipă după demisia de la Mandici a semnat cu formația maghiară Falco KC Szombathely, locul 11 în prima ligă cu 2 victorii și 8 înfrângeri și va debuta pe banca tehnică mâine, în compania formației Kaposvari.

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      din presa doljeana
      este o spicuire din ghidsportiv.

      cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    pacat
    Daca este asa nu-mi ramane decat sa-i tin pumnii sa reuseasca acolo,iar pentru noi gluma se ingroasa...

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    @Buzestii
    Sunt PRO - improspatare lot la iarna!
    Dintre ''stranieri'' as opri doar americanii si poate Sokk,restul ''La revedere''!
    Altfel,nu sunt adeptul ciorbei reincalzite ,ma refer la Mandic,vezi si cazul Dzambic,similar!
    Trebuie s-o luam de la 0 la iarna,daca vrem sa emitem pretentii la semifinale anul asta!
    Antrenor nou si cel putin 2 ''stranieri'' de valoare ...in teren...nu in CV!

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      interesant
      Incepem sa intram in rezonanta.In cazul ca-si revine fizic si Hallik este un jucator de valoare.Altminteri nu as mai lua niciun sarb,si-au trait traiul si-au mancat malaiul,sunt in cadere libera cu baschetul...poate muntenegreni,sloveni,lituanieni si obligatoriu macar un american de mare forta,un jucator dominant.Mandic nu ar fi fost o ciorba reincalzita,ci unul dintre cei trei care au pornit la drum si care sezonul trecut au realizat o performanta formidabila cu mult mai putini bani si un lot inferior,la asta ar trebui serios reflectat...

      cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      28-41!
      -13pcte la pauza mare in Liga Balcanica!
      Ne umilesc si astia!

      Mandic poate veni inapoi peste 2-3 ani,acum nu!
      Se blocase...erau momente in care toata sala vedea ca jocul nu merge si el se uita absent la tabela!...nu reactiona!...tocmai asta e rolul antrenorului,sa observe PRIMUL ce se intampla pe teren si sa ACTIONEZE!....n-o facea!....juca Maric 38min cu 2-10 de la AL,1/7 de la trite si coach-ul NIMIC!....si multe,multe altele! ....nu se poate!.....Nota 10 pentru CARACTERUL sau,dar....mai trebuie MESERIE!

      Anul trecut ,strategia a fost simpla: am ''omorat'' 5,6 jucatori ,3 dintre ei jucau 38-40min si asta a fost!....cand dadeam peste echipe cu banca lunga ,ne cocosau!...asta e adevarul!....una peste alta rezultatul final a fost PESTE ASTEPTARI!

      Anul acesta,s-a incercat ,cum era si normal DEZVOLTAREA PROIECTULUI,am dispus si de un buget mai mare decat cel de anul trecut!
      Din pacate ,desi au fost adusi jucatori cu experienta la echipa,acestia nu au confirmat, iar rezultatele sunt MUUUULT SUB ASTEPTARI!
      Din fericire,pentru noi,inca mai putem salva aceasta editie de campionat!...nu s-a pierdut nimic inca!.....dar trebuie sa MUTAM INTELIGENT!......la IARNA!...OBLIGATORIU!

      E pacat sa se piarda un lucru CASTIGAT atat de greu :PUBLICUL!

      cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ptiu
      Te-am deocheat,uite ca incepem iar contrazicerile!Nu,din pacate nu s-a incercat nicio dezvoltare a proiectului,s-a incercat confiscarea proiectului si un joc infect de imagine vecin cu apucaturile de pe vremea impuscatului ca esenta,desi mai subtil ca manifestare,dar deh,lumea nu e proasta,informatiile circula,etc.Iar de mutat inteligent nu vad niciun semn,vad doar aceeasi aroganta,secretomanie si aglomeratie de impostura!

      cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ?
      Acu' cateva zile mi-ai "reaprins" sperantele, zicandu-mi despre manager ca e capabil... defectele banuiesc ca le-ai insirat mai sus si tot din ce zici reiese ca nu e "capabil' sa si le inhibe.... Privind de afara, comentariul lui Drexler mi se pare ok.... Acu' tu ai probabil mai multe informatii din interior de esti asa vehement...altfel, chiar nu inteleg cum ar putea sa confiste proiectul, sau de la cine... daca te referi la Mandic ( despre care am aceeasi parere ca Drexler).... inseamna ca nu e chiar asa inteligent... ba dimpotriva. Baschetu' e sport de ECHIPA. Vom trai si vom vedea!

      P.S. Mandic nu putea fi adus daca vrem sa se renunte la sarbi.... el a facut echipa in jurul lu' Maric si la cat e de incapatanat.....

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      consecventa
      Nu,nu m-am contrazis cu nimic si nici nu retractez,problemele sunt de alta natura si nu de intelect,dar vorba ta,vom vedea,desi din ceea ce observ concret nu sunt semnale pozitive...Punctul meu de vedere a fost limpede(fiecare avem unul si nu-i musai sa fie identice),Mandic era un pilon,asa cu defectele lui,mai ales groaznica incapatanare(se vede bine ca si tu esti informat),dar raman la convingerea ferma ca putea fi adus "pe calea cea buna",chiar cu mai putini sarbi(am fost eu prea radical zicand ca fara ei,se mai gasesc si sarbi daca ii cauti bine).Ca macar intr-o buna masura am dreptate iti dai seama vazand ce se intampla acum,cand deja Mandic e plecat de ceva timp,dar repet,nu am satisfactii meschine sa mearga prost ca sa am eu dreptate,m-as bucura sa gresesc eu si sa mearga treaba uns,insa ma ingrozeste faptul ca acel culoar extrem de favorabil despre care minunat dar si pragmatic vorbea userul "secretar" se ingusteaza dramatic si nici in visele cele mai negre n-as vrea sa se transforme intr-o nisa...Revenind la concret,ce solutie salvatoare vezi tu pentru banca tehnica?

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      Solutiile nu sunt usor de gasit nici la antrenor nici la jucatori, suntem in plin sezon... nici nu stiu daca ai nostri or sa renunte la contracte asa ca... pana la urma e vorba de bani. Chiar daca suntem umiliti peste tot in ultima vreme, faptul ca nu se grabeste luarea unei decizii mi se pare intelept, avand in vedere ca pana in iarna nu cred ca putem spune ca, compromitem campionatu'...poate mai castigam si noi ceva (d'aia m-am si bucurat de amanarea meciului de la Medias). Revenind la solutia concreta pe care mi-o ceri, n-as vrea sa-i supar pe "lupi"....

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      tot puncte puncte
      Ti-am spus de la bunul inceput ca amanarea jocului cu Mediasul a fost un tertip convenabil ambelor grupari.Bravo,ai multa dreptate,eu nu luasem in calcul ipoteticul impediment major legat de faptul ca unii poate n-or sa accepte rezilierea contractelor,alta dandana si asta.Altminteri iti spun sigur,jucatori gasesti si extrem de valorosi si nu doborator de scumpi,dar la antrenori situatia e complicata rau,sunt mult mai greu accesibile solutiile valoroase ,din toate punctele de vedere.
      In privinta campionatului n-as fi atat de optimist ca tine,daca pierdem cu Ptestiul si Timisoara,lucru deloc imposibil tinand cont in primul rand de cruda realitate ca NOI nu jucam NIMIC,va fi 99% compromis si ar fi dezastruos.Cat priveste antrenorul,o opinie n-ar cauza nimanui,dar dincolo de eleganta ta,din pacate nici nu prea sunt la indemana solutii,chiar cred ca in acest moment nu ai nicio idee,cum nu prea cred ca are nimeni...Iar solutii mai eficiente si intelepte nici n-or sa vina consultandu-te cu oglinda si cu "calul"...

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      o opinie...
      ....ma refeream la "lupii' din Medias. Sigur ca depinde si de ce se intampla acolo zilele astea.

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @Buzestii
      Respect punctul de vedere al tau,dar nu sunt 100% de acord cu el!
      De ce?....esti prea dur cand spui ca s-a incercat confiscarea proiectului,ii cunosc pe cei care sunt direct implicati in fenomen si iti pot spune ca si-au dorit 200% sa avem succes cu aceasta echipa!...trebuie sa recunoastem ca pe hartie echipa suna bine,DAR NU JOACA NIMIC!...aici e problema!
      Altfel, sunt de acord cu tine ca s-a fortat nota in ceea ce priveste ''imaginea'',am trecut prea brusc,poate,de la tenisi de Dragasani la adidasi NIKE!...ar fi trebuit sa adoptam si noi politica pasilor marunti....dar siguri!
      Parerea mea este,si am mai spus-o,ca nu suntem pregatiti sa facem fata si campionatului si BIBL!.....rezultatele ne arata asta!

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @alb&albastru
      Multumesc pentru subapreciere,am prins-o de la bunul inceput,numai ca Marcel mi se pare o solutie practic irealizabila,iar pe de alta parte si daca spuneai direct nu era niciun motiv de deranj pentru medieseni,la asta m-am referit.

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @drexler
      Pai vezi,esti in eroare de la momentul zero,cand spui ca-i cunosti pe" cei implicati" in proiect,dar pe undeva inteleg,probabil si portarul de la polivalenta se recomanda ca ar fi parte a grandiosului proiect si inchid subiectul asta aici(ca si-n istorie,adevarurile se afla la multi ani dupa,uneori poate niciodata).
      In alta ordine de idei,ma bucur ca multi realizati aceste aspecte,ca am stat sa ne brodam initialele pe camasi,sa facem sesiuni foto in "echipamentul" Geminei,sa nu pierdem nicio ocazie sa pozam in pretiosi,marcati de propria grandoare in fata careia plebea ar trebui sa se prosterneze,pe cand,asa cum plastic ai exprimat-o,noi abia ne dadeam "Dragasanii" jos din picioare.Iar BIBL,cu acelasi scop,plus un minunat turism balcanic bine garnisit cu pleskavica si mititei din carne de magar...

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      @buzesti
      Vreau sa subliniez ca eu nu am nicio informatie din "interior", nu cunosc pe nimeni "implicat" la echipa, nici macar portarul de la polivalenta. Deci, cand am zis Tenter, am zis cu buna credinta in ideea ca, din cauza finantarii, esueaza proiectul lui la Medias. Daca tu zici ca e imposibil sa vina, asa o fi.... cu toate ca eu sunt de principiul niciodata sa nu zici niciodata....
      Aia cu sesiunea foto mie mi-a placut....au profitat oamenii de costumele de la piesa aia de teatru de pe stadion. La camasi, marturisesc ca nu m-am uitat, iar in plebea la care faci referire eu identific doar, eventual, ziaristi locali... noi, ceilalti, cred ca avem alte lucruri mai importante de facut (chiar si domnul Toma cred ca constientizeaza asta...doar e baiat destept).

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @alb&albastru
      Intre "mi se pare o solutie practic irealizabila" si a fi facut afirmatia ca nu vine este o cale tare lunga,dar nu e prima data cand imi rastalmacesti comentariile.Mult succes in continuare,poate apuci totusi cateva luni de colaborare pe PR,ca si asa presa aia locala e in dizgratie,mai ales ca esti o persoana neutra care apreciaza desteptaciunea.

      cu 10 ani în urmă (04.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      multumesc
      .... nu mai stiu... mi-ai zis data trecuta ce inseamna PR?
      Toate cele bune!

      cu 10 ani în urmă (05.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian123 :

    Cris
    Schimbati odata antrenorul pana nu compromitem tot sezonul! Nu inteleg ce mai asteptati!! Eu unul nu mai vin la sala pana nu schimbam antrenorul!E mult mai greu sa readuceti publicul la sala decat sa-l mentineti! Si nu stiu ce antrenor mai accepta sa preia echipa in momentul in care nu mai are nici o sansa la play off!Mult succes si sper sa luati deciziile cele mai bune! Forza Craiova!

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    Chris Terrell
    aduceti`l pe chris terrell ;) nu va dezamagi

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      nu stiu
      ce sa cred,presupun ca e o ironie,fiindca nu poate fi vorba de ceva solid cu d-alde Terell pe banca.

      cu 10 ani în urmă (03.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marmota:

      Solutie Terrell
      cu un buget bun si o sala de 4000 de oameni, coach Terrell poate face minuni la Craiova! Oricum, este peste Mandic!

      cu 10 ani în urmă (05.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Terrell
      Ori ti s-a parut tie o persoana atat de charismatica ori rasucesti cutitul ironiei in rana noastra deschisa,altminteri nu poate fi vorba ca Terrell sa fie peste Mandic.

      cu 10 ani în urmă (05.12.2013)
    Raspunde
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    conducere
    Nu inteleg de ce conducerea Craiovei i-a adus pe Maric, Topcov, Hallik, jucatori care nu au mai fost doriti la cluburile la care au jucat (Oradea, respectiv Cluj). Si nu vad ce CV-uri sau statistici impresionante au respectivii.

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Craiova
    Am citit absolut toate comentariile si toate contin cate un pic de adevar!Sa nu uitati insa ca actualul antrenor al echipei este un antrenor care luat Otopeniul tot intr-o situatie dificila si a dus-o pana in finala cupei si in primele 4 echipe ale campionatului .Asta o data , in al doilea rand selectia actuala este exclusiv a lui Mandic ,el si-a dorit toti acesti jucatori si tot el a venit si a spus ca el vrea sa plece desi din ce am vazut la conferinta de presa inclusiv Marius Toma i-a transmis ca ii va da afara pe cei care il nemultumesc dar el cu mandria aceasta sarbeasca exagerata si- a mentinut punctul de vedere!Eu spun ca ar fii trebuit sa ramana pt ca anul asta trebuia sa confirme munca de anul trecut si sa demonstreze ca nu a fost o pura intamplare !Dar e decizia lui si trebuie respectata!Cu parere de rau pentru fanii oltenii pe care ii respect pentru faptul ca umplu sala meci de meci si la bine si la rau va spun doar atat ,problema mare in acea echipa este marele jucator Dzambic!Acel jucator care in vara pleca in Rusia ,China ,Brazilia etc cand de fapt nu a facut decat sa forteze conducerea probabil sa -i ofere o crestere salariala consistenta!Si ce a facut DZAMBIC ,asta am vazut eu la televizor ,la nu stiu ce turneu a fost la Craiova l-a umilit pur si simplu pe Mandic pentru ca a indraznit sa-l schimbe !!!Din punctul meu de vedere Mandic merita tot respectul marelui Dzambic caruia i- a salvat carier atunci cand nimeni nu il mai baga in seama si l a adus intr-un oras avid de sport mai ales ca echipa fanion a orasului era desfiintata si Craiova l- a adoptat imediat pe "razboinicul " turbo Rade!Trebuie avuta rabdare in momentul asta si sigur Craiova se va redresa cu cateva schimbari in pauza si cu un suflu nou adus acestei echipe batrane ,poate prea batrane !Tot ce sper e ca atunci cand ma voi uita la meciurile Craiovei sa fie sala plina caci baschetul e un sport care are nevoie de exuberanta olteneasca si invers.

    cu 10 ani în urmă (05.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Respect!
      Si multumiri pentru ultima parte din comentariu!Si,esti primul care sesizeaza ca Mandic nu a fost sustinut decat DECLARATIV,pentru a se ascunde mizeria sub covor.

      cu 10 ani în urmă (05.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Craiova
    Am citit absolut toate comentariile si toate contin cate un pic de adevar!Sa nu uitati insa ca actualul antrenor al echipei este un antrenor care luat Otopeniul tot intr-o situatie dificila si a dus-o pana in finala cupei si in primele 4 echipe ale campionatului .Asta o data , in al doilea rand selectia actuala este exclusiv a lui Mandic ,el si-a dorit toti acesti jucatori si tot el a venit si a spus ca el vrea sa plece desi din ce am vazut la conferinta de presa inclusiv Marius Toma i-a transmis ca ii va da afara pe cei care il nemultumesc dar el cu mandria aceasta sarbeasca exagerata si- a mentinut punctul de vedere!Eu spun ca ar fii trebuit sa ramana pt ca anul asta trebuia sa confirme munca de anul trecut si sa demonstreze ca nu a fost o pura intamplare !Dar e decizia lui si trebuie respectata!Cu parere de rau pentru fanii oltenii pe care ii respect pentru faptul ca umplu sala meci de meci si la bine si la rau va spun doar atat ,problema mare in acea echipa este marele jucator Dzambic!Acel jucator care in vara pleca in Rusia ,China ,Brazilia etc cand de fapt nu a facut decat sa forteze conducerea probabil sa -i ofere o crestere salariala consistenta!Si ce a facut DZAMBIC ,asta am vazut eu la televizor ,la nu stiu ce turneu a fost la Craiova l-a umilit pur si simplu pe Mandic pentru ca a indraznit sa-l schimbe !!!Din punctul meu de vedere Mandic merita tot respectul marelui Dzambic caruia i- a salvat carier atunci cand nimeni nu il mai baga in seama si l a adus intr-un oras avid de sport mai ales ca echipa fanion a orasului era desfiintata si Craiova l- a adoptat imediat pe "razboinicul " turbo Rade!Trebuie avuta rabdare in momentul asta si sigur Craiova se va redresa cu cateva schimbari in pauza si cu un suflu nou adus acestei echipe batrane ,poate prea batrane !Tot ce sper e ca atunci cand ma voi uita la meciurile Craiovei sa fie sala plina caci baschetul e un sport care are nevoie de exuberanta olteneasca si invers.

    cu 10 ani în urmă (05.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!