Stiri Juniori U20 Masculin

SCM U Craiova, o nouă victorie în Liga Balcanică

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.12.2013

72 - 83
16-21, 21-16, 14-27, 21-19

SCM U Craiova a obținut a treia victorie în Liga Balcanică. Oltenii au învins cu 83 - 72 (21-16, 16-21, 27-14, 19-21) pe Sigla Pristina într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a sezonului regulat al competiției.

După o primă repriză extrem de echilibrată, Craiova s-a desprins la 12 puncte diferență grație unui parțial de 9-0 reușit în debutul sfertului 3. Gazdele au revenit la începutul sfertului decisiv și un run de 12-2 i-a ajutat să transforme deficitul de 13 puncte avut după 30 minute de joc într-un de 3. Maric a marcat un coș de la mare distanță și a oferit o gură importantă de oxigen echipei din Românie, pentru ca tot el să repete figura cu două minute înainte de final pentru a înlătura orice dubiu în privința învingătoarei.

Craiova a marcat 16 dintre cele 32 aruncări de 3 puncte încercate.

LeVar Seals a marcat 24 puncte, Mirko Kovac 17, iar Nemanja Maric 16. Cei trei au reușit împreună 13 coșuri de la mare distanță.

În urma acestui rezultat, Craiova ajunge la un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri. Următorul meci al oltenilor în Liga Balcanică va fi pe 8 ianuarie, în Polivalenta din Craiova contra celor de la Galil Gilboa.

11 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    totusi se poate... *
    Azi am vazut alta atitudine in jocul baietilor... Poate, cu aceeasi daruire in urmatoarele meciuri, vom reusi sa mai salvam ceva din inceputul asta de sezon. Sper ca la urmatorul meci sa avem aceeasi atitudine si impreuna... jucatori, antrenori, spectatori sa obtinem o noua victorie....
    Forza Stinta!

    * urmez sfatul unui coleg de aici de pe TB, si, benevol, ma pun in slujba clubului pe care-l iubesc.

    cu 10 ani în urmă (05.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe secretariat :

    Speram ca au inteles...
    Prestatia din aceasta seara se datoreaza , in principal , modului in care au abordat jocul , faptului ca si-au dorit victoria , ca au fost o echipa , ca au avut bucuria de a juca si castiga.Acest lucru s-a vazut si in prim-planurile cu banca de rezerve , in sustinerea pe care o acordau celor din teren.Publicul apreciaza aceasta si , probabil , la urmatorul meci vor fi 2.500 de spectatori in tribune iar daca se "leaga" si o victorie in deplasarea urmatoare , la meciul cu Ploiestiul vor fi cu siguranta peste 4.000.Speram ca jucatorii au inteles "regula" : ca si in viata de zi cu zi , daca vrei sa fii respectat trebuie in primul rand sa respecti tu... Si , ca o parere personala , vioara intai in aceasta seara a fost Marici.

    cu 10 ani în urmă (05.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Precizia la aruncari, care a lipsit
    mai mereu sezonul acesta, la Pristina a fost deosebita. Echipa gazda chiar nu a putut reveni in joc, datorita aruncarilor de 3 puncte,venite in momentele cheie.

    cu 10 ani în urmă (05.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    3 puncte
    Nu vreau sa par carcotas insa 16/32 nu se intampla in fiecare zi....este adevarat , este meritul lor ca doar nua aruncat altcineva din tribuna :)
    In rest bravo Craiova, au muncit, au jucat, s-au batut si au castigat pe merit..felicitari

    cu 10 ani în urmă (06.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      corect
      Ai mare dreptate,marsupialule,nu e in fiecare zi duminica sa-ti intre asa de afara,partea cu adevarat buna este ca au luptat ca niciodata si asta nu avea cum sa nu se vada per ansamblu.Individual vorbind,am beneficiat de un senzational LeVar,dar el nu e o surpriza,si de un excelent Maric,impecabil defensiv(punctul lui forte) dar important si in ofensiva si ma bucur ca m-am abtinut in a-l baga in aceeasi oala cu ceilalti sarbi.Sper ca meciul asta sa-l fi descatusat si sa-l fi integrat in mecanismul echipei,unde este necesar un jucator valoros cu polivalenta lui.La categoria balast,eternii Topchov, Capusan si Kovac(in pofida aruncarilor de 3 a facut o gramada de aiureli)pe care nu-i blamez de lucruri nelalocul lor ci repet doar ca asta le e nivelul,atata pot ei in acest moment al carierelor lor ajunse la apus.Stiti careva care mai e situatia reala a lui Dragusin?

      cu 10 ani în urmă (06.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      P.S.
      O fi o simpla coincidenta jocul bun si spiritul de echipa si absenta lui Dzambic?

      cu 10 ani în urmă (06.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      parerea mea in ceea ce priveste venirea lui Dzambic o stii , am discutat inca de cand a venit...deci clar nu este o coincidenta

      ps: poti schimba apelativul te rog...suna ca dracu

      cu 10 ani în urmă (06.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      clarul.....
      ... nu e asa clar. Si la Peja s-a jucat in aceeasi formula.

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Felicit echipa Craiovei pentru victorie, insa cum zice colegul @canguru 16/32 nu se intampla in fiecare zi. Daca nu intrau la inceput cateva de 3 incercau de la 2 si la 2pct nu au aratat chiar foarte bine. In ultimele 2 meciuri parca doar Popescu trage de echipa. Sper sa nu fie obositi luni cu Pitestiul ca sa se joace un meci pe cinste!

    cu 10 ani în urmă (06.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    bravo baieti
    Intr-adevar au aratat ca o adevarata echipa care-si doreste victoria.In mare parte sunt de acord cu Buzestii,doar ca Dzamba n-a jucat nici cu bulgarii si am luat-o rau.Din punctul meu de vedere el mai constant jucator ramane Bogdan.Forzza Stiinta

    cu 10 ani în urmă (06.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Asa DA!
    In sfarsit ,un meci REUSIT din partea baietilor nostrii!
    Foarte buna tactica aleasa cu acele aruncari de 3 puncte,ca o parere personala ,daca alegeam varianta cu lupta sub panou,iar inregistram, probabil, o infrangere la 15-20puncte!
    Remarc toata ECHIPA,dar Seals,Maric si Kovac au fost SENZATIONALI!
    Altfel,asta imi doream si ma asteptam sa vad de la cei 2 (Kovac si Maric),ambitie,daruire,inteligenta,eficienta!.....sper s-o tina tot asa si o sa fim sus in clasament,fara indoiala!
    In iarna daca rezolvam si problema pozitiei 5 ,atunci putem spera la primele4!
    Doamne ajuta!

    cu 10 ani în urmă (06.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!