Stiri Juniori U20 Masculin

Sten Sokk a evoluat în 2008 la Tg. Mureș

Costin Marinescu

Costin Marinescu
14.09.2013

Sten Sokk, conducătorul de joc al lui SCM U Craiova și al naționalei de seniori a Estoniei, nu este la prima experiență baschetbalistică pe teren românesc.

În 2008, Sokk a ajuns în România împreună cu selecționata U20 masculin a Estoniei care a participat la Campionatul European dedicat acestei categorii de vârstă, grupa a doua valorică, ce a avut loc la Tg. Mureș.

Fundașul născut în 1989 la Tallin, a evoluat în 6 partide la turneul din 2008 și a avut medii pe meci de 28.2 minute, 8.8 puncte, 2.8 recuperări și 6.2 pase decisive. El a fost al doilea pasator al competiției și al treilea realizator de la mare distanță (55%).

Estonia a terminat turneul de la Tg. Mureș pe locul 4, cu un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri. Unul dintre succesele estonienilor a venit contra României, 89 - 86, într-o partidă cu două reprize de prelungiri și în care Sokk nu a evoluat. Pentru România, care s-a clasat pe locul 5 la respectiva competiție, evoluau Vlad Moldoveanu, Titus Nicoară și Daniel Popescu.

Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!