Stiri Juniori U20 Masculin

Oficial. Panagiotis Giannaras este noul antrenor al lui SCM U Craiova

Oficial. Panagiotis Giannaras este noul antrenor al lui SCM U Craiova

Duminică, 14 ianuarie, United Hoops a publicat un articol în care a anunțat că Vitaly Stepanovski nu a făcut deplasarea cu echipa la Târgu Mureș și nu va mai continua la cârma lui SCM U Craiova.

Update:

SCM U Craiova a anunțat oficial numirea lui Panagiotis Giannaras în funcția de antrenor principal al echipei. De asemenea, gruparea din Bănie a anunțat despărțirea de Vitaly Stepanovski.

Știrea inițială:

Luni, 15 ianuarie, la duelul dintre CSM Târgu Mureș și SCM U Craiova, formația olteană a fost condusă de pe margină de Oleh Honcharov, cel care ocupa funcția de antrenor secund al lui Stepanovski.

Alb-albaștrii au fost învinși de ardeleni la o diferență de 14 puncte, 70-84, în ciuda unei prime reprize bune. Între timp, conducerea lui SCM U Craiova a căutat un nou antrenor și, conform surselor noastre, a ajuns la o înțelegere cu Panagiotis Giannaras, un tehnician cipriot.

Acesta a antrenat echipa națională a Ciprului, dar și selecționata din Qatar, iar la nivel de club, le-a pregătit în ultima perioadă pe Apollon Limassol și pe BC Doha. De-a lungul anilor, Giannaras le-a mai antrenat pe Keravnos BC și pe Enosis Neon Paralimniou.

Conform cyprusbasket.net, Giannaras a mai fost aproape de SCM U Craiova în 2021, înainte ca Michalis Kakiouzis să semneze cu trupa din Bănie. De asemenea, CSM Târgu Jiu l-a dorit pe tehnicianul cipriot în 2022.

SCM U Craiova are un bilanț de 5-10, cu o etapă rămasă din prima fază a Ligii Naționale. Oltenii își vor continua sezonul în grupa 11-18. Ultimul meci din prima fază este programat sâmbătă, 20 ianuarie, la ora 18:00, SCM U Craiova primind vizita lui CSM Petrolul Ploiești.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    se pare
    ca la unii se poate,altii inca mai asteapta ✌️

    cu 3 luni în urmă (17.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!