Stiri Juniori U20 Masculin

Surse. Sam Sessoms este noul fundaș al lui SCM U Craiova

Surse. Sam Sessoms este noul fundaș al lui SCM U Craiova

SCM U Craiova este pe cale să înceapă faza secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, pe care o va petrece în grupa 11-18, încercând să se claseze pe o poziție cât mai bună în perspectiva play-out-ului.

Înainte de finalul primei faze, oltenii au efectuat o modificare importantă la nivelul băncii tehnice, schimbându-l pe Vitaly Stepanovski cu Panagiotis Giannaras. De asemenea, craiovenii l-au transferat pe Danny Agbelese, un pivot americano-nigerian în vârstă de 33 de ani.

Conform surselor noastre, SCM U Craiova a mai efectuat un transfer. Este vorba de Sam Sessoms, un fundaș american în vârstă de 24 de ani, originar din Philadelphia. Jucătorul de 1.83 metri și-a început cariera universitară în 2018, la Binghamton, după care, în 2020, s-a transferat la Penn State. Apoi, în stagiunea 2022-2023, Sessoms a evoluat pentru Coppin State, având medii de 20.5 puncte, 5.0 pase decisive și 4.3 recuperări.

În actuala stagiune, prima pentru Sessoms ca profesionist, acesta a jucat în Kosovo, la Vellaznimi Gjakove, unde a arătat același apetit ofensiv. Tânărul fundaș a contabilizat 20.9 puncte, 5.4 pase decisive și 4.4 recuperări, având un procentaj de 42.1% de la mare distanță.

Sam Sessoms îl înlocuiește, în lotul lui Giannaras, pe Javon Greene, care a plecat de la Craiova la jumătatea lunii ianuarie. De asemenea, conform surselor noastre, Milan Milovanovic va părăsi și el gruparea alb-albastră.

SCM U Craiova debutează în faza secundă a Ligii Naționale sâmbătă, 27 ianuarie, la ora 18:30, pe terenul lui CSM Galați.

*foto: coppinstatesports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!