Stiri Juniori U20 Masculin

Tanner McGrew se alătură lui BC CSU Sibiu

Tanner McGrew se alătură lui BC CSU Sibiu

Tanner McGrew este noul jucător al lui BC CSU Sibiu. Baschetbalistul american sosește din Portugalia, acolo unde a jucat în sezonul precedent pentru FC Porto.

În vârstă de 28 de ani, McGrew măsoară 2.03 metri și este un jucător care evoluează pe pozițiile 4-5.

McGrew și-a început cariera profesionistă în 2016, în Australia. Un sezon mai târziu a trecut în Europa la SISU Copenhaga. Pivotul a petrecut două sezoane în NBA G League, la Memphis Hustles și Salt Lake City Stars. Din 2019 se află la FC Porto, cu care a câștigat o supercupă și alături de care a jucat o finală de campionat.

În sezonul 2020/2021, Tanner McGrew a jucat 18 partide în Portugalia și a avut medii statistice de 7.9 puncte, 4.0 recuperări și 2.4 pase decisive în 19.2 minute petrecute pe parchet. El a terminat cu procentaje de 43.8% din acțiune, 35.0% de la 3 puncte și 84.2% de la linia de libere pentru 10.1 la eficiență.

”Tanner McGrew este jucătorul care, alături de Pratt, are experiența cea mai mare din lotul nostru. El va evolua pe ambele poziții de pivot, în funcție de necesități și mă aștept să aibă un aport importat la construcția jocului nostru pe ambele faze”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu pentru site-ul oficial al clublui.

 ”De fiecare dată când o echipă își dorește să mă coopteze, încerc să întreb foști jucători despre club și să aflu cât mai multe. Despre BC CSU Sibiu nu am aflat altceva decât lucruri bune. Reputația clubului și a suporterilor săi este foarte bună, ceea ce a făcut decizia mult mai ușoară. Eu și soția mea suntem foarte încântați să ajungem la Sibiu și să descoperim cultura unui oraș care iubește baschetul la fel de mult ca noi”, a declarat Tanner McGrew pentru aceeași sursă.

Până în acest moment, BC CSU Sibiu îi are sub contract pe Lucas Tohătan, Justas Tamulis, Mirel Dragoste, Monyea Pratt, Rareș Uță, Evan Fitzner, Rareș Ardelean, Tanner McGrew, Anton Rotaru, Bogdan Bădițescu, Cristian Cerbu, Victor Georgescu.

foto: fpb.pt

 

14 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Impresionant!
    Cu acest transfer, sibienii se pregătesc încă de pe acum, de semifinale! Doar se pregătesc...

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu adrianus . :

    Incet
    Incet incet se formeaza ceva frumos
    Inca 2 si gata de joc
    Noi si Voluntari ne batem pentru locul 3 sezonul acesta !!

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • Ricardo:

      Incet si sigur!
      CSU SIBIU se indreapta in lupta owntru locul 7 cu Timișoara si Steaua!!!!!!!! Sunt in stare sa pun ""prinsoare"" cu oricare dintre cei care consideră Sibiul printre semifinaliste!!!!! Clasamentul va arata astfel CLUJ, ORADEA, VOLUNTARI, PITESTI, CRAIOVA, DINAMO, ( primele 6 ordinea este aleatorie) apoi sigur urmează Steaua Sibiu, Timisoara , Galați!.... la fel ordinea fii d aleatorie!!!!!!!!!

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Probabil
      Se Încearcă altă abordare : ne străduim pentru locurile 4-6 în sezonul regulat, facem economie, aducem 2 băieți foarte buni înainte de play-off și încercan imposibilul

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • Csm.O:

      Tony * surse *
      Bishop aproape de Sibiu, contract din luna noiembrie.

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    3 : 0
    pivoti vs viteza. Pastrand linia hazlie, oamenii de pe 4, 5 au sut bun, mai avem nevoie de fundasi cu detenta si e gata juma de echipa.

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    Interesanta schimbarea de stil/profil de jucatori pe care ii aducem sub panou. Sunt curios care e motivul: bugetul, secundul spaniol sau Dan incearca si altceva? Ultimii 2 jucatori veniti au aruncari decente atat de la libere, cat si de la 3, ramane de vazut daca se confirma si in campionat. Cred ca nivelul este peste cel din Portugalia si Turcia liga a II-a. Cred ca ne lipseste un jucator de patrundere, un 3 atletic si din cate inteleg se pare ca totusi incepem cu 4 straini. Oricum, la diferenta de buget dintre noi si Cluj, Oradea, Voluntari, ca incepem cu 4 sau cu 6 straini, chiar nu conteaza, dar rotatia asta scurta ne va costa si in celelalte meciuri.

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu Nikant:

      3
      Din cate am inteles am adus un jucator(decent)😁 pe pozitia 3, acesta urmeaza sa fie prezentat in zilele ce urmeaza.

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      la ce formula avem deocamdata
      trebuie sa aducem jucatori Indecenti de acum ca sa mai emitem pretentii (orice fel). Am inteles mesajul, sper sa se adevereasca. Ce nu inteleg inca e rolul mesajului dat cand l-am adus pe Hoyo cum ca , sa stam linistiti ca bugetul de jucatori nu a fost afectat. Why ?

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    Sibiu
    Ciudat, de departe văzut, mie mi se pare ca McGrew se calcă pe picioare cu cel de dinainte ca și caracteristici. Cu diferența ca asta are un CV mai bogat.

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @uplifter
      Chiar deloc... Tine cont de faptul ca lotul de anul asta e foarte "scurt".
      Practic la oamenii mari vom roti 3 jucatori: Uta, Fitzner, McGrew.
      Uta nu stie sa joace decat in caciula, Fitzner doar fara (sic), iar McGrew e cel mai versatil.
      Tiparul de anii trecuti cand aveam 2 jucatori clari pe post s-a schimbat, asa ca e nevoie de versatilitate pentru a incerca cel putin sa facem fata... Cu cat succes, vom vedea, pentru ca sunt foarte multe gauri de acoperit. Este posibil sa-l vedem si pe Mo jucand la 4, el fiind omul bun la toate cat a jucat la Sibiu.

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      10p / meci
      le recuperam anul acesta din FT. Fara faulturi gratis la Coop. Era un pct super deficitar al nostru si din ce vad, am reparat. Daca vine Bishop cum se spune si mai aducem un "decent", jucam.

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @undercut
      ma indoiesc sincer ca mai vine vreun strain la momentul actual (aia cu Bishop e o duma anyway...), astia suntem...

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    @gyke
    Ma refeream ca și Fitzner și McGrew au același stil, sau cel puțin asta am văzut din filmulețele cu ei. Adică nu par sa se simtă ok "în caciula". Nu am văzut faze demne de pivot, dar dacă Uta ca fi titularul, atunci are sens.
    De ras mi se pare zvonul cu Bishop, pai el ar fi tot un 4, sa înțeleg ca veți juca numai cu oameni mari?
    In rest, da sunt de acord, Sibiul va juca cu totul altceva decât în anii trecuți. Gata cu jucătorii agresivi și atletici, acum probabil va circula mingea mult și primul liber șutează. Hmm, sa vedem cu ce succes. Ca nu pare sa existe nimeni card sa pătrundă cum era anul trecut Mayes.
    Sa aveți bafta!

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!