Stiri Juniori U20 Masculin

Timba învinge pe CSM Oradea. Calificarea se decide în retur

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.12.2012

BC Timba Timișoara a învins pe CSM LPS Bihorul Oradea, scor 90-87, în ultimul meci al turneului de Liga II de la Timișoara. Pe sferturi: 25-19, 22-22, 24-21, 19-25.

Bogdan Costa a avut 33 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și 6 intercepții cu 4 posesii pierdute pentru Timba. Alți trei jucători ai Timbei au înscris cel puțin 13 puncte.

Sergiu Pop a avut 29 puncte, 12 recuperări, 3 pase decisive, Andrei Ciordaș a adăugat 22 puncte, 10 recuperări pentru gruparea bihoreană.

În celălalt meci al zilei BC Timișoara a depășit categoric pe U Mobitelco Cluj, scor 93-59.

Prin urmare situația în clasament după tur și turneul de la Timișoara o plasează pe BC Timișoara pe prima poziție cu 6-0 la general. Leii din Banat sunt calificați mai departe.

CSM Oradea și Timba Timișoara au fiecare 3-3 la general. Doar una dintre aceste echipe se va califica. De notat că în prezent scorul confruntărilor directe este 1-1. Foarte probabil departajarea și totodată numele calificatei va fi stabilit în ultima etapă din retur. Ce de-a 3-a confruntare între CSM și Timba va avea loc la Timișoara.

În fine, U Mobitelco Cluj are 0-6 și este deja eliminată din competiție. Trebuie remarcat faptul că formația de pe Someș joacă cu baschetbaliști sub 18 ani în această competiție rezervată sportivilor născuți după 1 ianuarie 1990, adică sub 23 de ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!