Stiri Juniori U20 Masculin

Toddrick Gotcher: „Consider că am fost norocoși că am obținut victoria”

Toddrick Gotcher: „Consider că am fost norocoși că am obținut victoria”

CSM CSU Oradea a reușit să câștige la ultima apariție acasă în sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Vicecampioana României a trecut cu 66-64 de Dinamo București în cursul serii de vineri, 29 martie, și a ajuns la un bilanț de 14-3 în Top 10.

După încheierea jocului, Toddrick Gotcher a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro. Baschetbalistul american a fost al doilea marcator din lotul bihorenilor, el terminând cu 12 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări:

„Am fost lipsiți de intensitate de la începutul meciului. Ne-a lipsit energia, lucru vizibil în special în apărare. Ofensiva a lăsat mult de dorit în această seară. Consider că am fost norocoși că am obținut victoria în această partidă. O vom lua așa cum este, dar e limpede că playoff-ul e foarte aproape și va trebui să e prezentăm altfel pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Așteptăm meciul de la Cluj. Nu are impact în clasament, dar orice meci cu U-BT este o provocare și cu siguranță trebuie tratat ca unul decisiv. Consider că este o experiență utilă, de care avem nevoie în perspectiva playoff-ului. Am așteptări de la acest meci și îmi doresc să luptăm până la capăt.”

Întrebat dacă preferă vreun adversar în primul tur al playoff-ului, americanul a spus:

„Este o întrebare bună. Sunt de părere că avem calitatea necesară pentru a lupta cu oricare dintre adversarii posibili. Nu am acordat o atenție deosebită acestui aspect până acum, dar având în vedere că meciul nostru din ultima etapă se desfășoară înaintea celorlalte jocuri voi urmări cu mare atenție ce se întâmplă în acest sens.”

„Leii Roșii” vor încheia sezonul regulat la Cluj-Napoca, pe 4 aprilie, în fața lui U-BT.

*foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Bravo Toddrick!
    A fost printre putinii jucatori ai CSM-ului care a pus tot sufletul pentŕu victorie.E singurul nostru "lunetist" ,si ma mir ca maestrul Achim nu gaseste scheme de joc pentru a-l pune in pozitie de aruncare necontestate.De obicei arunca din pozitii foarte incomode sau contestate si marcheaza.
    Poate Gaddy o sa-l serveasca mai bine!

    cu 4 săptămâni în urmă (30.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!