Stiri Juniori U20 Masculin

Tudor Costescu: „Am avut în față o echipă extraordinar de solidă și atletică”

Tudor Costescu: „Am avut în față o echipă extraordinar de solidă și atletică”

FC Argeș Basketball a trecut la scor de SCM Universitatea Craiova în debutul seriei din playoff-ul Ligii Naționale la Baschet Masculin, 93-61 marți (03.05) în Trivale. Piteștenii au putut să marcheze 58 de puncte în repriza secundă și au încasat doar 6 puncte din partea oltenilor în ultimul sfert.

Tudor Costescu a oferit câteva declarații la finalul întâlnirii, începând astfel:

„Aș dori să mulțumesc foarte mult publicului prezent la sală, în timpul săptămânii, la un meci important pentru noi și mi-aș dori să le fi răsplătit încrederea și așteptările. Am avut în față o echipă extraordinar de solidă și atletică. Ei au dus o luptă ca pentru un meci de playoff, însă mă bucur că până la final am reușit să le găsim punctele prin care am putut să ne desprindem și să câștigăm acest prim meci.”

Tehnicianul lui FC Argeș a fost întrebat la ce se așteaptă pentru meciul doi, afirmând că vrea să nu existe probleme medicale în lot. Nikola Jevtovic și Raynere Thornton au lipsit din tabăra piteștenilor în duelul de marți:

„Ne dorim să fim sănătoși. Trebuie să facem o evaluare a jucătorilor, să reușim să avem un număr suficient de jucători ca să putem să desfășurăm meciul. Avem probleme medicale destul de importante și acesta este primul aspect pe care mi-l doresc, să avem jucătorii valizi și bineînțeles să ne consolidăm avantajul câștigat acasă.”

Meciul doi va avea loc la Craiova, vineri (06.05) de la ora 19.30.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!