Stiri Juniori U20 Masculin

Turneul U 20 – Craiova / Ziua 2

Ionuț Greere

Ionuț Greere
31.03.2014

În a doua zi din cadrul turneului semifinal de baschet masculin U 20 de la Craiova, echipele BC Timișoara și U Mobitelco Cluj au obținut și cea de a doua victorie din competiție.

Gazdele de la SCM U Craiova au pierdut și al doilea joc.

În primul meci al zilei BC Timișoara a învins fără probleme pe LPS CSS Bihorul Oradea cu scorul de 67-49 (22-13, 14-5, 24-15, 7-16) după o partidă dominată clar de bănățeni. Cei mai buni marcatori de la învingători au fost Vlad Szekely și Alex Borca, amândoi cu câte 15 puncte. De la orădeni s-au evidențiat Ionuț Mihalcea cu 14 puncte, secondat de Ștefan Varga cu 13 reușite.

U Mobitelco Cluj a învins după un meci cu multe răsturnări de situație echipa gazdă SCM U Craiova cu scorul de 88-73 (25-19, 23-21, 17-28, 23-5). Jocul din Sala Ion Constantinescu din Bănie a fost unul de-a dreptul nebun. Clujenii au condus în prima parte a jocului și la 14 puncte, însă oltenii pregătiți de Paul Nicolae au un sfert trei fantastic și trec în avantaj, 68-58. Din păcate pentru tinerii baschetbaliști craioveni ultimile 10 minute au fost de coșmar, iar Clujul a întors din nou în favoarea sa partida.

De la craioveni, Andrei Damian cu 30 de puncte și 4 recuperări a fost cel mai eficient, iar din tabărăa ardeleană Danirl Gheorghe și-a trecut în cont 15 puncte și 9 recuperări.

Clujeanul Mario Lazăr a realizat un double-double cu 13 puncte și 13 recuperări (8 ofensive și 5 defensive).

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    atentie!
    Multe greseli si superficialitate. Szekely si Borca joaca la Timisoara si NU SUNT oradeni.
    Foarte important de ce nu joaca Ciotlaus la acest turneu pt craioveni. Ne puteti da aceasta informatie ?

    cu 10 ani în urmă (31.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova StiintaCraiova :

    Ciotlaus
    As vrea sa stiu si eu daca se poate de ce nu juca ciotlaus la turneu deoarece cu el era altceva, damian si ciotlaus fac unu cuplu senzational in meci..pacat

    cu 10 ani în urmă (01.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Ciotlaus
    Are piciorul in ghips dupa o entorsa.Intr-adevar mare pacat si mare ghinion,caci si cu el in echipa Craiova ar fi castigat toate meciurile din turneu.

    cu 10 ani în urmă (02.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!