Stiri Juniori U20 Masculin

U-BT Cluj-Napoca pierde jocul decisiv cu Ludwigsburg și se oprește în sferturile BCL

U-BT Cluj-Napoca pierde jocul decisiv cu Ludwigsburg și se oprește în sferturile BCL

U-BT Cluj-Napoca a pierdut meciul decisiv al seriei cu MHP Riesen Ludwigsburg din Basketball Champions League, scor 73-79 marți seara (19.04) în BTarena. Reprezentanta Germaniei avansează în Final Four, unde o să joace cu Baxi Manresa.

U-BT: Brandon Brown, Elijah Stewart, Karel Guzman, Stefan Bircevic, Andrija Stipanovic

Ludwigsburg: Jonah Radebaugh, Justin Simon, Jordan Hulls, Jonas Wohlfarth-Bottermann, Tremmell Darden

Fanii au creat o atmosferă incendiară, pregătind o coregrafie specială pentru acest joc și meciul a început cu câteva minute întârziere, primele puncte fiind reușit de Hulls, U-BT comițând 3 turnovers până la coșul lui Bircevic pentru 2-2, apoi Radebaugh și-a irosit toate cele trei încercări de la linia de fault. Ardelenii au replicat cu cinci puncte la rând triplei lui Bartolo, Bircevic ducând-o pe U-BT în avantaj în premieră la 7-5, Woodard și Happ contribuind cu coșuri pentru Ludwigsburg și nemții aveau 10-9. Oaspeții au pus patru puncte între cu ajutorul lui Darden, diferența de două posesii menținându-se cu tripla lui Hulls, Ludwigsburg conducând la finalul sfertului inaugural cu 16-11. Campionii României au pierdut șapte posesii pe parcursul primele 10 minute, iar nemții au putut să înscrie doar o singură dată din cinci încercări de la linia de fault.

Richard a răspuns cu un step-back three în primul minut din sfertul doi, Brown fiind sancționat cu fault ofensiv, dar nemții și-au ratat următorul atac, Radebaugh marcând în cele din urmă din fața lui Guzman și Ludwigsburg se desprindea la 21-14. Ardelenii au ajuns la peste 10 posesii pierdute în prima repriză, Hulls mărind ecartul la unul format din două cifre și Silvășan cerea time-out la 28-17 pentru nemți. Dustin Hogue a putut să desfacă apărarea oaspeților în căciulă și a marcat următoarele puncte ale Clujului, Bircevic împărțindu-și liberele și nemții mergeau la 32-20 după libera lui Hulls pentru tehnicul încasat de antrenorul lui U-BT. Ludwigsburg a condus cu cel mult 15 puncte pe finalul primei reprize și la cabine s-a intrat cu 37-23 în favoarea galben-negrilor.

Ardelenii au pierdut 13 posesii în 20 de minute, ambele formații suferind de la linia de fault, unde au avut sub 40% procentaj. Nemții au beneficiat de șapte marcatori în prima repriză, Hulls fiind singurul în double digits, iar de la U-BT doar patru jucători au putut să înscrie.

Bircevic și-a lăsat amprenta pe ambele faze în debutul sfertului trei, fiind în două rânduri precis de la distanță și U-BT s-a apropiat la 37-29, pick-and-roll-ul dintre Brown și Stipanovic păstrând o diferență de trei posesii între echipe. Woodard și-a transformat libera suplimentară și Ludwigsburg se ducea la 42-31, Hulls venind cu o triplă ulterior și cu intercepția finalizată cu dunk a lui Radebaugh se făcea 47-31 pentru vizitatori. S-a ajuns la +19 pentru Ludwigsburg, alb-negrii replicând cu două coșuri din acțiune, dar Hogue și-a irosit ambele libere și Brown și-a împărțit încercările de la linia de fault, U-BT recuperând până la 50-37. Nemții au oprit revenirea ardelenilor și au intrat cu 56-42 în sfertul decisiv, „studenții” pierzând trei posesii la rând la un moment dat în a doua parte a sfertului trei.

Un singur coș s-a marcat în primele două minute din parțialul decisiv (56-44), Brown scuturând plasa de la distanță și Clujul venea la -11. U-BT s-a apărat excelent în prima parte a sfertului și continua să reducă din handicap, Brandon Brown finalizând finalizând cu coș pătrunderea de la 58-51 în dreptul nemților, run-ul gazdelor fiind oprit de liberele lui Simon. Ludwigsburg s-a desprins la 63-53 cu cinci minute înainte de final, clujenii fiind fără greșeală pe următoarele patru aruncări libere și se apropiau la două posesii, Hulls fiind precis după o recuperare ofensivă și punea două puncte importante pentru nemți (66-57). Mihai Silvășan a fost eliminat pentru al doilea fault tehnic încasat, oaspeții marcând libera acordată și aveau 69-57, U-BT reducând până la -4 în ultimul minut de joc, însă cei de la Ludwigsburg s-au impus în cele din urmă cu 79-73 și au obținut biletele pentru Final Four-ul Basketball Champions League.

Patrick Richard a încheiat cu 18 puncte (4/5 de la distanță) și 3 pase decisive, urmat de Dustin Hogue (15 puncte, 7 recuperări) și Stefan Bircevic (14 puncte, 6 recuperări). Jordan Hulls a fost principalul marcator al întâlnirii, cu 21 de puncte, secondat din tabăra lui Ludwigsbur de Jonah Radebaugh (15 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții).

*foto: Emi Turbuc

23 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Meci
    castigat meritat de echipa germana care mai ales in prima repriza ne-a tocat "nemteste". Avantajul unei banci lungi si unui efort colectiv remarcabil. Felicitari, succes mai departe. Sper sa vad meciul lor urmator si mai ales ce solutie vor avea viitori adveresari.

    Despre jocul lui "U" nu e nimic de spus (vad ca deja la ora la care scriu acest comentariu deja a aparut un articol pe aceasta tema aici). In faze superioare ale unei competitii internationale 25 de mingi pierdute, procentaj de sub 55% la libere, greseli tehnice la banca si aiurea (de ex. Bircevic calcand linia de fund) pot face linistit diferenta.
    Felicitari lui U pentru acest parcurs lung. Clar si-a depasit conditia ca echipa/buget. Refacere rapida si un parcurs incununat cu castigarea campionatului. Hai "U"!

    Altfel, ma tem ca va veni vremea punerii pe tapet a tipului de public dorit la sala. Nu am nicio indoiala ca va urma o amenda dupa meciul din seara aceasta. Pentru "entuziasti": daca se vor primi niste etape de suspendare, pe cine veti ajuta: echipa sau adversarul?

    Si un pic de off topic pentru ca probabil nu sunt singurul care a patit-o: da, din cauza pandemiei s-au dat locuri la abonati cu spatiu liber in acest sezon. Inteleg ca s-au vandut toate locurile si nu pot sta langa prietenii mei dar care e logica sa vii mai repede, sa nu ai nici macar un loc in zona si sa speri ce?

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Nu ca sa pe iau apararea
      Unii nu au treaba cu baschetul și vin pt cântat și cam atât. Încă s-au comportat decent având in vedere încărcătura de la final. Ii acuz ca fluierau jucătorii nemți și au aruncat cu apa spre ei la finalul meciului spre vestiare. Așa ceva nu își are locul in orice sport. A mers Petrica la ei de parca putea face ceva. Asta ne este cultura “fotbalistică”.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      suporteri
      Nu cred că o să fie ceva suspendare, au mai fost aruncate hârtii pe teren in timpul meciului și în alte partide, la hapoel holon a fost întrerupt un meci(nu țin minte daca tot cu Ludwigsburg sau cu Galatasaray) tot pentru că se aruncau hârtii.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Calin Barsan:

      Ca sa intelegeti...
      Intru des, va citesc comentariile, majoritatea mai bune decat ce gasesti pe site-urile de sport ale unor "profesionisti". Pentru asta, "chapeau"...
      Aud insa iar niste idei de fac ca trenul. Cum adica "tipul de public dorit la sala"? La sala, cand joaca "U", merg "U"isti. Ca de aia merg. Povestile cu "merg ca imi place baschetul" sunt de scris la Voluntari. Poate.
      In sala cand joaca "U" se canta. Se striga. Se scandeaza. Si da, se mai si injura. Se mai arata degete. Nu des, numa' atat cat e nevoie. Asta cu "tipul de public" ma uluieste. Sau poate vreti "tipul de public" de la Ludwigsburg? Sau ala de la Oostende?
      Au fost destule tensiuni de-a lungul vremii. A incercat "U" (Mobitelco) reteta cu balonase si cu popcorn. Si a iesit un mare fiasco.
      As vrea sa intelegeti, o spun cu deferenta si cu respect, ca "U" se iubeste cu tot sufletul. Ca o familie. Si in ce familie nu se mai intampla o cearta, nu se mai arunca "vorbe grele"? Numai ca toate trec si familia ramane intreaga.
      In seara asta, o sala intreaga a vibrat. O sala intreaga a stat pana la sirena de final, Nu am vazut oameni care sa plece atunci cand era evident ca nu mai poti intoarce rezultatul. Au stat si au cantat, si au aplaudat. Si da, au suferit. Daca niste hartii in teren si niste apa ii oripileaza pe unii, e problema lor.
      Asa ca lasati dilema aia cu "tipul de public". Pana se termina lumea (si o ora dupa), in sala la "U" se traieste patimas. Uneori mai multi, alteori mai putini, dar mereu cu inima.
      PS: Atat despre meci (ii las pe analisti sa se exprime mai pe larg): Silva, in seara asta a fost un adevarat gentleman. In locul lui ii dadeam cu scaunul in cap aiuritului ala. Iar cei care il condamnati, uitati ca si Silva e din stirpe de "U"ist...

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • pipzn:

      re
      @1234567 si @Calin Barsan

      Nu ma refeream la hartiile (si nu numai) ajunse pe teren inainte de meci (am participat si eu la actiune dupa ce am citit fluturasul cu instructiuni si am retinut ce ne-a repetat un baiat care umbla special pentru asta prin zona), ci la cele din capul adversarilor si arbitrilor in drum spre vestiar la pauza si mai ales la sfarsitul meciului.
      Afara, dupa terminarea meciului, am surprins discutia dintre niste pusti in care tema a fost "ai vazut cum l-am nimerit pe ala cu "sticla" de apa?"

      Chiar daca per ansamblu, atat meciul de aseara cat si cel anterior desfasurate cu sala plina au creat o atmosfera foarte frumoasa riscurile despre care vorbeam in primul comentariu vor fi aceleasi. La fel si concluzia. Ca suporter poate nu te va afecta eventuale amenzi dar suspendari de drept de joc pe teren propriu sigur da. Poate nemtii, doar pentru ca s-au calificat, vor fi mai intelegatori si nu vor face nu stiu ce memoriu dar despre arbitrii nu sunt deloc sigur.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Calin Barsan:

      @pipzn
      Cand vorbiti despre "riscuri" cred ca glumiti. Poate nu ati vazut pe viu un Panathinaikos - Olimpiakos sau un Partizan - Crvena Svezda... Realizez insa ca nu trebuie sa continui... ca daca "nu am mai fost demult la fotbal" chiar nu intelegeti. Totusi, "U" se iubeste ca o familie (in ciuda ironiei ieftine primite anterior). Poate ca la multele CSM-uri n-o fi asa... Bine, inchei aici, spunandu-va ca prefer atmosfera de aseara (cu toate cele intamplate) uneia cu sclipici.
      Haide "U"!

      cu 2 ani în urmă (21.04.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Pacat
    Era greu, după o prima repriza asa de slaba. Cred ca dacă prindeam forma de la începutul sezonului, câștigat cu nemtii.
    Un mare plus este dorinta noastra de a castiga

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca rafuv:

      Pacat
      Era greu, după o prima repriza asa de slaba. Cred ca dacă prindeam forma de la începutul sezonului, câștigam cu nemtii.
      Un mare plus este dorinta noastra de a castiga, chiar dacă am fost condusi și la 19p.
      Inchei cu o întrebare pt voi?
      Credeti ca ar fi adus Watson un plus mai mare echipei astazi in local altui strain(Guzman sau Stewart), având în vedere forma buna din ultimele meciuri și faptul ca probabil ar fi ținut Mao bine de minge având în vedere agresivitatea din apararea germanilor?

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    Raspunde
  • Benjamin :


    Felicitari conducerii, antrenorilor, jucatorilor si in special suporterilor.
    Sa fie tot mai multe astfel de meciuri cu miza in BT arena.

    Dupa ce am vazut al doilea meci am ramas cu ideea ca parca nu am mai avea cum sa ii surprindem cu jocul nostru, iar banca lor lunga o sa fie clar atuul lor.

    - apararea lor a fost super buna, iar noi am facut mult prea multe Turnovers.
    - Petrica a incercat, dar sincer se vede ca e obosit. Stipanovic multe greseli azi, iar varsta cred ca isi spune cuvantul. E un super jucatorc, dar se vede ca l-a epuizat ritmul asta alert de joc.
    - Azi din pacate parca nu am stiut sa-l punem in valoare deloc pe Stewart. Sau o fost tot apararea lor?
    - Brown din pacate si-a intrat cam greu in joc.
    - De-a lungul timpului nu am fost un mare sustinator a lui Silva, dar merita felicitari pentru ce a realizat cu aceasta echipa in BCL. Pentru prima data cand cred ca am fost deacord cu iesirile lui. Arbitrajul a fost slab de tot. O singura remarca as avea, dar fara a distrage atentia de pe bucuria unui astfel de parcur. Mi se pare ca nu ii acorda respectul cuvenit lui Perovic. Azi de 2-3 ori s-a agitat la el pt ca era in picioare. Stiu ca poate lua banca tehnic, dar se vedea frustrarea pe fata lui Perovic ca nu poate sa zica nimic.

    Un parcurs fenomenal pentru o echipa din Romania. Sper doar ca jucatorii sa isi revina psihic si fizic si sa castigam campionatul pentru a vedea si la anul cat mai multe meciuri in BCL.

    Haide U!

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • Benjamin:


      As mai adauga:
      - azi din pacate am fost praf la libere. Presiunea jocului si-a spus cuvantul.
      - Hogue. Azi intr-o vreme parca era singurul care avea determinarea necesara de a face o schimbare in joc. El cu Bircevic ne-au tinut de multe ori in joc.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @pipzn
    1. In trecut eram in asentimentul tau si, desi imi luam multa m23e de la unii si altii care scriau aici doar ca sa contreze, declinam comportamente huliganice. DAR, aseara nu cred ca a fost vorba de ceva foarte grav avand in vedere circumstantele. Un indicator bun in sensul asta este ca nemtii n-au comentat nimic, dar absolut nimic. Tu crezi ca ei nu-si dau seama de greselile de arbitraj si de tensiunea momentului? Crezi ca-i intereseaza ca la final de meci s-a aruncat cu ceva hartie spre ei sau cu un pahar cu apa? OK, nu-i un comportament care sa ne onoreze dar nici unul care sa ne atraga vreo sanctiune, dupa parerea mea.
    2. In ce priveste fanii "dezirabili", la fel, eram cam de aceeasi parere dar m-am cam sucit. Pentru ca dezirabilii la -19 stau si se uita, nu mai apaluda, nu mai canta, nu mai pun presiune pe adversar. Asta e adevarul. Echipa are nevoie de zgomot, nu de popcorn. Cum sa zic, fara cei 5-6000 veniti la spectacol, cei 2-3000 care face spectacolul nu ar avea acelasi impact. Deci sunt necesari si unii si altii in viata clubului. Cu bune si cu rele ale amandurora.
    3. Arbitrii ar face bine sa nu mai treaca prea curand prin sala noastra la cat au varzalit meciul de aseara. E clar ca au fost depasiti de situatie sau au avut tema. Sa nu mergi tu sa te uiti la reluare nici macar o data in 40 de minute dupa atatea faze controversate si proteste mi se pare REA INTENTIE. Nu se poate asa ceva in meci decisiv pentru accederea in final 4 CL.
    4. Da, exact cum a zis Silvasan nu arbitrii ne-au pierdut meciul dar ne-au tratat cu multa lipsa de respect. Iesirea lui Silvasan a fost, dupa parerea mea, inaceptabila. Si aici iar o sa-mi iau m23e de la unii care-i strigau numele la finalul meciului. Ca principal nu te comporti ca un ultras chiar daca esti dezavantajat clar. Dar no, Uist de mic si-a pierdut rolul pe final. S-a transformat in fan. Aia e.
    Una peste alta, FELICITARI pentru tot parcursul si ce-i mai important decat o participare in final4 e ca la anul sa avem resurse sa ajungem din nou macar in grupe. Sa fim acolo an de an. Iar rezultatele vor veni.
    Iar pentru anul asta focus 100 pe campionat. Orice mai jos de trofeu e un esec. Avem jucatori valorosi dar batrani. Ma refer la Birce, Stipe si Petrica. Sper sa nu fi consumat toata bateria in BCL si sa putem ridica trofeul deasupra capului. Ar fi un sezon excelent. Haide U!

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      care
      fac spectacolul

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      arbitri
      la fel a patit si Oradea cind a evoluat in BCL. din pacate suntem priviti ca rudele sarace si uneori cam incurcam, cum a fost aseara si cu Oradea in prima aventura din BCL, cu arbitrje corecte ieseam din grupa dar asta e. mai sunt si maeciuri in care arbitri atit pot, ca si ai nostri.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • pipzn:

      @studentU
      1. Da, cred ca pentru orice om normal sa ti se arunce ceva in cap nu este deloc in regula, nici hartie si nici "putina apa", eventual cu tot cu recipient. Si, dincolo de cum apreciem fiecare gravitatea faptelor (dvs. si alte persoane "neglijabil" eu "grav") exista niste reguli si regulamente pe care participantii la competitie se presupune ca si le-au asumat.
      2. "Echipa are nevoie de zgomot". Da, dar nu prea mult, se pare.
      Oare cam cum se acopera calitatea de "suporter adevarat"? Nu mai merg demult la meciurile de fotbal dar acum niste ani cand au fost probleme financiare si in centru se putea merge sa se doneze, am contribuit si eu, fie si mai mult simbolic, atat cat am putut. Cand s-a prezentat trofeul de campioana pe stadion (sezonul acela cu Rasic in gips) la un meci de fotbal, era un baiat care strangea bani pentru "deplasari si coregrafie, pentru galerie". Am contribuit si atunci.
      La fel cum imi amintesc de un filmulet vazut pe net in care suporterii "sufletisti" alergau jucatorii dupa un meci pierdut acasa, direct pe teren. Da, actiuni "in familie".
      3. Arbitrii nu au nicio scuza pentru modul in care au ales sa nu revada nicio faza controversata. Altfel, am vazut in meciuri de Euroliga (acum vreo 2 sezoane) cand cel mai cunoscut arbitru de acolo a dat total aiurea un out. Am vazut eu de acasa ("de la o posta"), au vazut toti din sala. Reluarile tv din unghiuri diferite au fost mai mult decat concludente, arbitrul a gresit 100%. Nu a vrut sa revada faza (desi i s-a cerut insistent), s-a enervat si urmatoarele 1-2 faze le-a judecat din nou partinitor (desi mai putin evident), in defavoarea echipei contestatare. Apoi si-a revenit si totul a fost in regula. Consider ca este ceva de invatat de aici. In cazul nostru, nu m-as mira ca unele decizii din repriza 2 sa aiba legatura cu ceva intamplat in drum spre vestiar la pauza. A se retine ca incerc o explicatie nu ca iau apararea arbitrilor care, pana la proba contrarie (daca exista, nu m-au uitat la reluari) ne-au dezavantajat de suficient de multe ori. Si da, nu arbitrii le-au castigat meciul nemtilor.
      Iar daca a fost vorba de rea vointa si intentie atunci nu pot decat sa fiu trist si sa sustin clubul sa depuna un memoriu daca asta ar ajuta cu ceva.
      4. Consider ca iesirea d-nului Silvasan este inacceptabila chiar daca de asemenea explicabila pana la un punct. Altfel si la o adica eliminati au fost si antrenori din Euroliga de la Madrid, Istambul... in urma unor reactii necontrolate.

      Si da, echipa aceasta merita sa castige campionatul nostru din acest an fara sa fie nevoie de vreun meci decisiv. Si o spun ca "iubitor de baschet" si suporter clujean in acelasi timp.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @pipzn
      1. n-am zis neglijabil am zis nu foarte grav. e o nuanta destul de importanta cred.
      2. nu din cauza galagiei prea mari n-au castigat ai nostri ci pentru ca au fost depasiti fizic si mental de adversari.
      3. arbitrii n-au nici o scuza. si presiunea asupra lor trebuie sa fie constanta pentru a fi corecti si a aplica regulamentele - respectiv sa se uite naibii la reluari daca li se solicita de catre una dintre banci.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      @ion777
      Poți să dai exemplu și mai recent de arbitraj absolut ridicol, mă refer la meciul de luna trecută dintre noi și Bakken și faza la care Markovic și-a luat primul tehnic după o decizie absolut stupidă...
      Eu nu înțeleg dacă tot există nenorocitul de sistem IRS de ce nu se folosește la absolut fiecare fază controversată? Și dacă sunt 10 faze discutabile într-un meci să fie dom'le folosit la toate 10 fazele pentru a se lua decizia corectă...
      Ca să fiu și on-topic, prea multe TO-uri și libere ratate au fost principalul motiv al înfrângerii... Oricum participarea de anul acesta al Clujului în BCL jos pălăria și sperăm, ca suporter român, să avem și în sezoanele următoare participări similare sau chiar mai bune ale Clujului și ale altor echipe românești în competițiile internaționale!

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    suporteri
    daca iti iubesti echipa o incurajezi, scandezi cinti, aruncichiar si hirtii, dar nu in adversri sau in arbitri. Cei care fac asta pretind degeaba ca iubesc echipa, nu o iubesc o incurca, o pun sa mai piarda bani din buget pentru a-si plati amenzile, o fac sa joace fara spectatori sau in alta locatie, asa ca scuzati-ma dar eu nu vad unde e iubirea aici. in rest respect pentru public, mai putin cele intimplate la final, felicitari pentru o evolutie care a depasit asteptarile tuturor dar cu atit mai frumoasa, insa, e dureros cind pierzi doar la 6 puncte si te gindesti ca ai facut o gramada de greseli aiurea. cu putina atentie rezultatul putea fi altfel chiar daca nemti au fost foarte agresivi.

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • Silvois:

      Consideratii
      Sunt de acord intru totul cu cei care considerati ca manifestarile de entuziasm ale suporterilor patimasi trebuie sa aiba o limita. Despre meci, el a fost incununarea, cu ultimele forte si cu participarea intregii suflari U-iste, a unui sezon international de exceptie. Imi permit, acum, cateva constatari proprii, care, in viziunea mea limitata de nespecialist, s-ar impune ca si concluzii.
      1. Nu poti avea sanse, la acest nivel, cu jucatori care, in mod constant si chiar fara o mare presiune, rateaza liberele
      2. Dupa opinia mea, de la meciul fabulos cu Holon incoace, inclusiv in campionat, U a jucat fara pivot, Stipanovici a fost ori complet epuizat, ori depasit de nivelul tot mai inalt din BCL. M-ar putea contrazice, in afirmatia ca e depasit ca nivel, meciul incredibil pe care l-a facut cu Holon.
      3. Nu poti avea pretentii, totusi, de final 4, cu o banca atat de scurta! Principala prerocupare a conducerii ar trebui sa fie, cred eu, aceea de a incerca sa aduca efectiv ce e mai bun in momentul asta dintre autohtoni, m-as gandi inclusiv la Emil Cate.
      In rest, Hai U BT si da, pentru meciurile memorabile din BCL, cred ca echipa poate si trebuie sa fie campioana!

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    @Catalin
    Asa este. U se iubeste cu bune si rele, incluzand momentele mai putin bune si tensionate. Eu am acuzat ideea de a arunca cu obiecte/apa spre jucatorii nemti. Ei au venit si-au facut treaba si aia e. Cat despre arbitri nu pot spune acelasi lucru cu riscul unei amenzi sau suspendari. Cand iti bati joc in asa hal de oamenii prezenti, club, jucatori isi merita soarta. Am mers la baschet si in era sustinerii de fani si in era Mobitelco. Sunt un sustinator al prezentei galeriei de la fotbal si la baschet. Sincer chiar s-au comportat exemplar in meciurile prezente in sala si nu am vazut urme de jandarm sau instigare la violenta. De cele mai multe ori si la fotbal baietii in albastru instiga la violenta (am trait-o pe pielea mea cu un copil de 3 ani la tribuna si nu o sa intru in detalii). Pana atunci ii asteptam la orice meci de baschet indiferent de incarcatura meciului. Multi dintre spectatori is tumefiati sa dea din palme de zici ca is anesteziati. Nu zic de a canta sau scoate ceva pe gura pt incurajare. Cu ei alaturi parca prind curaj. PAna atunci au rezolvat baietii si pt marti ca baschetul sa fie de la ora 18 si fotbalul de la 19. Haide U.

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • #LLKB:

      Jucatori nemti
      Nu zic ca e ok ce s-a intamplat cand s-au aruncat cu obiecte dupa jucatorii nemti dar nici ei nu o fost fair play cand ieseau din sala, 2 dintre ei (unul care nu a atins nici o secunda parchetul) aratau spre toata sala “L” ( Losers). Puteau sa celebreze victoria si fara sa arate semne spre public.

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      Ei
      N ati inteles voi mesajul. Zicea de fapt ca spre el sa nu aruncati ca-i doar un looser care n a prins echipa. Un fel de marked safe from water and paper 😂

      cu 2 ani în urmă (20.04.2022)
    Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Felicitari
    Clujului, sincer ma astept ca anul viitor sa aveti un parcurs cel putin la fel de bun si jucatori mai ceva.

    cu 2 ani în urmă (21.04.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CNA :

    Moment greu - felicitări - return stronger!
    Este clar un moment greu, mai ales că am fost atât de aproape. A fost în puterea echipei să se califice în final four - niște mingi parcă nu au vrut să intre: câteva aruncări de aproape de lângă inel, aruncări de la linia de libere, poate și de la 3 mai putea intra măcar una din cele ratate - și alta era istoria. Nu a lipsit mult, dacă am fi fost mai aproape la pauză... Echipa a luptat până la capăt, au înscris 50 puncte în a doua repriză(!).
    Întreaga echipă și organizație merită felicitări pentru tot ce a realizat până acum; un parcurs foarte bun, per ansamblu, în BCL! S-a vorbit cu admirație și s-a auzit despre U, despre Cluj-Napoca, în Europa, în baschetul european. Felicitări! Bravo! Felicitări, antrenorului Mihai Silvășan, clar a avut o contribuție mare și a reușit să conducă echipa atât de departe! Jos pălăria!
    Legat de aruncare obiecte în afara coregrafiei anterioare startului meciului - gesturi complet nepotrivite, nu ajută la nimic, dimpotrivă.
    Legat de arbitraj - cred că trebuie lăsați arbitrii în pace, înțeleg ca e tensiune, dar proteste la adresa arbitrilor cred că nu ajută.
    Legat de campionat - cred că vom câștiga titlul național fără emoții mari, în mod normal (să nu apară accidentări). Avem o echipă foarte frumoasă în acest sezon!
    Legat de BCL pe viitor - să reușim și mai mult în sezonul viitor, să revenim și mai puternici!

    Haide U!

    cu 2 ani în urmă (21.04.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!