Stiri Juniori U20 Masculin

U20 M: Rezultatele meciurilor disputate în Turneul 2

U20 M: Rezultatele meciurilor disputate în Turneul 2

Turneul al doilea din sezonul 2021-2022 contând pentru Campionatul Național U20 Masculin s-a disputat în perioada 16-17 noiembrie. Locații au fost Cluj-Napoca, Focșani și București.

U-BT Cluj-Napoca și-a adjudecat ambele partide din BTarena, la diferențe mari de scor și și-a luat revanșa pentru eșecul cu CS Universitatea Viitorul Cluj-Napoca din primul turneu.

La Focșani, primul meci l-au câștigat gazdele fără probleme cu Ralph Brașov, formația de sub Tâmpa văzându-se învinsă și în al doilea joc, împotriva CSȘ Nr. 1 Athletic Constanța.

În fine, la București a avut loc un singur meci, între Laguna Sharks și CSU Știința Slam București, cei din urmă impunându-se categoric.

Rezultatele complete:

Marți (16.11) – U-BT Cluj-Napoca – CN Aurel Vlaicu București 85-43

CS Universitatea Viitorul Cluj-Napoca – CS Agronomia București 78-66

ABC Laguna București – CSU Știința Slam București 59-94

Miecuri (17.11) – LPS Focșani – ACS Ralph Brașov 84-53

CS Agronomia București – U-BT Cluj-Napoca 47-74

CN Aurel Vlaicu București – CS Universitatea Viitorul Cluj-Napoca 82-92

ACS Ralph Brașov – CSȘ Nr. 1 Athletic Constanța 57-71

Potrivit frbaschet.ro, CSU Știința Slam și CSU Viitorul Cluj-Napoca sunt formațiile fără înfrângere, cu 2-0 și 3-0 bilanț. În partea cealaltă, CN Aurel Vlaicu și Ralph Brașov au înregistrat doar înfrângeri până acum (0-4 bilanț ambele). În total sunt 9 formații înscrise în acest campionat.

Următorul turneu din CN U20 Masculin are loc în perioada 4-5 decembrie.

 

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii