Stiri Juniori U20 Masculin

U20 M - Se cunosc echipele calificate în Final 4

U20 M - Se cunosc echipele calificate în Final 4

Ultimele meciuri din sezonul regulat al Campionatului Național U20 Masculin s-au jucat joi, 24 februarie, la Focșani și București. În urma acestora s-a stabilit ordinea în care primele patru echipe au avansat în faza finală.

La startul întrecerii au fost nouă echipe, fiecare jucând cu fiecare o singură dată, meciurile având loc sub formă de turnee. La finalul sezonului regulat, au obținut calificarea în Final 4 formațiile U-BT Cluj-Napoca, CSU Știința Slam București, CS Agronomia București și CS Universitatea Viitorul Cluj-Napoca.

U-BT Cluj a încheiat pe prima poziție, cu 7-1 bilanț, în vreme ce următoarele trei echipe au avut 6-2 și s-au clasat în ordinea Știința, Agronomia și Viitorul.

Singura înfrângere pentru U-BT a venit în primul joc, cu CS Universitatea Viitorul (70-67), pentru ca apoi băieții antrenați de Horia Pascu să treacă de Agronomia (74-47) și CSU Știința Slam (81-63).

Pe lângă înfrângerea cu U-BT Cluj, CS Agronomia a pierdut și cu CS Universitatea Viitorul (78-66). CSU Știința Slam a cedat cu CS Agronomia, 59-51, pe lângă eșecul în fața lui U-BT.

În fine, înfrângerile celor de la CS Universitatea Viitorul Cluj-Napoca au venit în fața echipelor CSU Știința Slam (93-62) și LPS Focșani (65-51).

În CN U20 Masculin au participat în acest sezon și formațiile Laguna București (4-4), LPS Focșani, CSȘ Athletic Constanța (2-6), CN Aurel Vlaicu București (1-7) respectiv Ralph Brașov (0-8).

Turneul Final va avea loc în perioada 5-6 aprilie, locația urmând să fie stabilită ulterior. Evenimentul se va desfășura sub forma unui Final Four.

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!