Stiri Juniori U20 Masculin

U20M: Dinamo și BC Mureș intră pe parchet în ziua a doua a turneului final

Marius Petri

Marius Petri
25.04.2014

Ziua a doua din cadrul turneului final al categoriei U20 masculin va începe la ora 18:00 cu partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo București, duel care va fi urmat de LPS Focșani – BC Mureș Târgu Mureș, meci care va debuta la ora 20:00.

Prima confruntare a zilei va reprezenta debutul în competiție pentru Dinamo, care a avut zi de pauză ieri, având oportunitatea să-și urmărească viitori adversari în meciul CSȘ Ploiești – CS U Cluj, încheiat cu scorul de 112-120.

De asemenea, în cea de-a doua partidă, BC Mureș va debuta în turneu din postura de favoriți în fața celor de la LPS Focșani, care au pierdut în mod categoric duelul desfășurat în compania gazdelor competiției cu scorul de 58-84.

La turneul final s-au calificat șase echipe, acestea fiind repartizate în două grupe. Câștigătoarele acestor grupe își vor disputa medaliile de campioni, ocupantele pozițiilor secunde vor juca pentru bronz, iar formațiile clasate pe ultimele locuri vor stabili configurația finală a turneului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!