Stiri Juniori U20 Masculin

Victorii pentru echipele timișorene în ziua a doua a turneului din cadrul Seriei C

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.12.2012

BC Timișoara a spulberat pe CSM LPS Bihorul Oradea, scor 93-49, în cadrul zilei a 2-a de la turneul de Liga II în desfășurare la Timișoara. Scor pe sferturi: 24-11, 22-8, 24-17, 23-13.

Leii din Banat au controlat jocul de la un capăt la celălalt, câștigând fiecare secvență de joc, trei dintre acestea încheindu-se la diferența de cel puțin 10 puncte fiecare în favoarea gazdelor acestui turneu.

Zoran Milencovici a totalizat 31 puncte, 7 recuperări, Horia Cristiean a adăugat 16 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, iar Georgian Păun a bifat 11 puncte și 15 recuperări pentru învingători.

În replică, Sergiu Pop a avut 17 puncte, 8 recuperări, iar Andrei Ciordaș a terminat cu 14 puncte, 7 recuperări.

În celălalt meci al zilei, în Seria C, Timba Timișoara a depășit pe U Mobitelco Cluj, scor 99-69.

Ca urmare a acestor rezultate, BC Timișoara are 5-0 la general, CSM Oradea este la 3-2, Timba are 2-3, iar U Mobitelco Cluj are 0-5.

Vineri (21.12), sunt programate ultimele meciuri. BC Timișoara joacă cu U Mobitelco Cluj, iar Timba Timișoara cu CSM Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!