Stiri Juniori U20 Masculin

Vitaly Stepanovski: „Am avut două reprize total diferite”

Vitaly Stepanovski: „Am avut două reprize total diferite”

SCM Universitatea Craiova a cedat pe terenul lui FC Argeș Basketball în primul meci al seriei din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, piteștenii impunându-se cu 93-61 în Trivale marți (03.05).

La finalul întâlnirii, Vitaly Stepanovski a oferit câteva declarații, afirmând că formația sa a avut două reprize diferite și acest lucru a contat în cele din urmă, Argeșul reușind să se impună la scor:

„În primul rând felicitări Piteștiului pentru această victorie. Am avut două reprize total diferite. În prima am practicat un baschet normal, colectiv și în repriza a doua am jucat foarte mult individual, iar acest lucru a reprezentat marea noastră problemă. Am ratat toate încercările libere din ultimul sfert. Trebuie să ne pregătim pentru al doilea meci.”

Antrenorul a vorbit despre situația jucătorilor Troy Franklin și Aurelian Gavriloaia, care n-au jucat în meciul din Trivale:

„Troy Franklin s-a accidentat în meciul precedent. Nu știm dacă o să poată juca sau nu. Situația este asemănătoarea și cu Aurelian Gavriloaia.”

Meciul doi al seriei are loc vineri, 6 mai, de la ora 19.30 în Bănie, jocul urmând să fie transmis pe Digisport 4 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!