Stiri Juniori U20 Masculin

Vlad Coprodean înscrie 47 de puncte în Liga II

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.02.2013

Foto: Andor Marton

În cursul zilei de azi, la Mediaş, a avut loc confruntarea dintre formaţia locala şi BC PH Miercurea Ciuc, din cadrul etapei a 8-a a Ligii a II-a la baschet masculin. La capătul unui meci extrem de echilibrat, ciucanii s-au impus cu scorul de 92-87, trecându-şi în cont cea de-al doilea succes stagional.

Vlad Corpodean a fost principalul marcator al echipei învingătoare. Clujeanul a încheiat partida cu 47 de puncte marcate, fiind practic decisiv în acestă victorie.

În vârstă de 22 de ani, Corpodean are medii de 4.4 puncte şi 3.3 recuperări în LNBM, pentru un index de 5.5 unităţi la eficienţă.

Pentru mai multe informaţii despre Liga a II-a puteţi accesa următoarele pagini:

Rezultate L2M

Clasamente L2M

Secţiune specială L2M

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!