Stiri Juniori U20 Masculin

Vladimir Mihai, aproape de un transfer în Italia

Paul Olar

Paul Olar
12.09.2014

Vladimir Mihai este pe cale să își continue cariera în Italia. Grație antrenorului Gracco Sortini, fostul jucător al lui Dinamo București a ajuns la o înțelegere cu Campli Basket "Nino Di Annuzio", formație ce activează în liga a patra din “Cizmă”.

Fundașul a efectuat în cursul zilei de joi, 11 septembrie, primul antrenament alături de italieni, fiind foarte aproape  de a semna un contract. Mihai  provine din Costanța, însă a încheiat junioratul la Pitești, grupare pe care a ajutat-o să își adjudece titlul național la categoria U 23. De asemenea, el a trecut pe la CSU Cuadripol Brașov și Farul Constanța.

Vladimir are 44 de prezențe în Liga Națională, respectiv 4 în Cupa României. Evoluând în prima competiție amintită, conducătorul de joc s-a remarcat cu medii de 7.2 puncte, 1.9 recuperări, 1.1 pase decisive și 0.9 pase decisive. Din păcate, o accidentare i-a umbrit dobrogeanului progresul, acesta bifând doar cinci apariții în precedenta ediție de campionat.

Campli Basket "Nino Di Annuzio", noua destinație a lui Mihai, își propune promovarea în al treilea eșalon italian. Echipa îmbracă culorile alb și roșu, dispune o sală de aproape 900 de locuri, iar antrenor este Renato Casterina. Aruncând o privire pe site-ul oficial, observăm că efectivul conține doar baschetbaliști din “Peninsulă”.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!