Stiri Juniori U20 Masculin

Zoran Milencovici, cel mai bun jucător al Timişoarei în victoria cu Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.03.2013

Zoran Milencovici

Zoran Milencovici a fost cel mai bun jucător al celor de la BC Timişoara în victoria cu scorul de 79-61 obţinută în faţa celor de la BCM U Piteşti.

Jucătorul bănăţenilor a fost liderul echipei la eficienţă, pase decisive şi puncte marcate.

În 40 de minute de joc, Milencovici a totalizat 29 de puncte. El a adăugat o recuperărare, 6 pase decisive, o intercepţie, dar şi 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 25 în dreptul eficienţei. A avut procentaj de 40% la aruncările din acţiune şi 94.4% la linia de pedeapsă (17/18).

În urma succesului înregistrat în faţa campioanei en-titre, BC Timişoara s-a calificat la Turneul Final al Ligii a II-a de Baschet masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!