Stiri Vulturi

Astăzi va avea loc ședinta Comisiei de Disciplină

Astăzi va avea loc ședinta Comisiei de Disciplină

În cursul zile de astăzi, 16.09, sediul Federației Române de Baschet va găzdui o sedință a comisiei de disciplină și o sedință a comisiei de apel. În cadrul comisiei de apel se va soluționa apelul formulat de antrenorul ieșean Gabriel Clapon.

Mai citiți și: 

Gabriel Clapon a formulat apel la decizia comisiei de disciplină. Pentru ce a fost sancționat ieșeanul

De această dată forul românesc i-a invitat să participe la ședință și pe Rolland Torok și Nandor Kuti alături de antrenorul Tudor Costescu, managerul Marius Toma și antrenorul federal Claudiu Fometescu. Cel mai probabil, forul românesc a decis să-i invite pe Torok și pe Kuti ca urmare a presiunii mediatice care s-a format în această perioadă.

*foto: frb.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!