Stiri Vulturi

Comitetul Olimpic Internațional va discuta despre situația Jocurilor Olimpice

Comitetul Olimpic Internațional va discuta despre situația Jocurilor Olimpice

Comitetul Olimpic Internațional va discuta despre situația Jocurilor Olimpice de la Tokio 2020. Teleconferința va avea loc în cursul zilei de marți, 17 martie. 

Deși oficialii japonezi încă susțin că evenimentul din această vară va fi organizat conform planului, tema teleconferinței va fi modul în care competițiile vor fi afectate de pandemia de coronavirus și cât de realistă este data de 24 iulie ca dată de începere a celei mai mari competiții sportive din lume. 

Din punct de vedere al baschetului, lucrurile sunt incerte, luând în considera faptul că NBA s-ar putea prelungi pe toată perioada verii. 

De asemenea tragerea la sorți care urma să aibă loc pe data de 20 martie la Casa Baschetului Patrick Baumann din Elveția a fost amânată la o dată ulterioară care nu a fost încă stabilită. 

Reamintim faptul că 24 de echipe se luptă pentru ultimele 4 locuri disponibile de la Tokio, în cadrul celor 4 turnee preolimpice, găzduite între 23 și 28 iunie de:  Victoria (Canada), Split (Croația), Kaunas (Lituania) și Belgrad (Serbia).

*foto: olympic.org

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!