Stiri Vulturi

Dan Fleșeriu și Rolland Torok, primele declarații după semnarea cu CSM Constanța

Dan Fleșeriu și Rolland Torok, primele declarații după semnarea cu CSM Constanța

CSM Constanța i-a prezentat miercuri, 28 iunie, în cadrul unei conferințe de presă pe Dan Fleșeriu și Rolland Torok, despre care site-ul nostru a scris în exclusivitate că vor ajunge la malul Mării Negre.

Antrenorul și baschetbalistul au lucrat împreună timp de două sezoane la CSU Sibiu, acum având ocazia, din nou, să fie în același timp sub culorile unui club. Dan Fleșeriu a început prin a spune că își dorea acest pas la Constanța de ceva vreme:

„Vă mulțumesc că în sfârșit v-am găsit. Îmi doream de mult să fiu aici, sincer să fiu. Imediat după ce am încheiat cu Sibiul am avut conversații cu apropiați de-ai mei și m-au întrebat unde mă văd, iar Constanța era în capul listei. Este nu doar o onoare pentru mine, ci și o bucurie și sunt convins că vom face o treabă bună.”

Tehnicianul a fost de părere că acest club trebuie să treacă la nivelul următor și să crească în continuare:

„Trebuie mai mult. Este un club care are o creștere sănătoasă deja de câțiva ani. Poate este singurul club care a avut răbdare să dezvolte pas cu pas fiecare capitol. Este doar un pas absolut natural să obțină performanțe mai mare decât până acum. Staff-ul din trecut și managementul au făcut treabă bună. Privind din afară, știu că celelalte cluburi își pun deja probleme când vorbesc de Constanța. E timpul pentru un pas în față, ceea ce cred că este absolut natural.”

„Vom fi o nucă extrem de greu de spart”

Rolland Torok a adăugat și el câteva idei pentru început:

„Mă bucur că am ajuns aici și pot să fac parte din acest proiect. Cum a zis și coach, este o echipă care crește și pe mine m-a atras foarte mult că s-a luat toată strategia pas cu pas. Nu s-a sărit imediat pentru un rezultat și asta se va vedea cu timpul. Primul pas mare cred că va fi sezonul care urmează, când ne dorim o clasare cât mai bună. Un singur lucru pot să spun. Toate echipele trebuie să se pregătească, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare, pentru că vom fi o nucă extrem de greu de spart.”

Torok a vorbit și despre rolul de mentor pe care se așteptă să-l aibă pentru jucătorii mai tineri:

„Cred că am ajuns la vârsta la care cei mai tineri și generațiile care vin din urmă se vor uita la noi și trebuie să le dăm un exemplu. Trebuie să-i învățăm și îndreptăm spre drumul cel bun, ca să ajungă și ei acolo unde își doresc. Asta o să fie o treabă mai grea pentru mine, dar sper să pot face față și să pot arăta generațiilor mai mici care este calea cea mai bună.”

Întrebat despre ce-și dorește de la următorul sezon, baschetbalistul în vârstă de 32 de ani a spus:

„În primul rând să fim sănătoși, pentru că dacă vom fi sănătoși, cu siguranță vom avea un sezon foarte bun. Îmi doresc o clasare cât mai bună în campionat și un parcurs cât mai lung în cupă. Trebuie să luăm pas cu pas fiecare meci și cu siguranță vom da totul indiferent de circumstanțe.”

La final, Torok a punctat și atmosfera din sala constanțeană:

„Este o sală dificilă, în care am văzut foarte multă lume, atât copii, cât și părinți. Abia aștept să pot juca în fața lor și pentru ei și să ne bucurăm împreună de victorii, dar să rămânem împreună și la înfrângeri.”

CSM Constanța a anunțat pe cale oficială, pe lângă aceste două transferuri, despărțirea de Vlad Corpodean, acesta înțelegându-se cu CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Constanta
    La Constanța din ce știu se construiește o noua polivalenta ce va da un plus de calitate pentru spectatori. Din ce putem trage concluzii la Constanța vor veni câțiva jucători buni peste nivelul ligii.

    cu 9 luni în urmă (28.06.2023)
    • Suporterrrr:

      Polivalenta
      Va fi gata pana la sfarsitul anului

      cu 9 luni în urmă (28.06.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!