Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Rolland Torok își va continua cariera la CSM Constanța

Surse. Rolland Torok își va continua cariera la CSM Constanța

Unul dintre jucătorii autohtoni care au stârnit cel mai mare interes în această vară este Rolland Torok, baschetbalist care a petrecut ultimele două sezoane la CSO Voluntari. În cele din urmă, conform surselor noastre, sportivul autohton își va continua cariera la CSM Constanța.

În 2015, după trei ani petrecuți în Ungaria, Torok s-a întors în România și a semnat cu U-BT Cluj-Napoca. A rămas patru sezoane la gruparea ce evoluează în alb și negru și apoi a plecat la BC CSU Sibiu.

După doi ani în galben-albastru a urmat transferul la CSO Voluntari, echipă alături de care a cucerit Cupa României și a luat medalia de argint în Liga Națională de Baschet Masculin. În această vară, Torok s-a despărțit de ilfoveni și a devenit rapid unul dintre jucătorii cei mai căutați de echipele din campionat.

În cele din urmă, se pare că CSM Constanța a câștigat cursa pentru serviciile lui Torok, iar acesta va juca în orașul situat pe malul Mării Negre. Baschetbalistul în vârstă de 32 de ani vine după un sezon în care a avut medii de 6.8 puncte și 3.7 recuperări.

Torok are în palmares un titlu de campion, patru cupe ale României și două SuperCupe ale României.

*foto: Iulian Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!