Stiri Vulturi

Denis Bădălău, liderul Olimpiei Milano la turneul ANGT U18 de la Munchen

Denis Bădălău, liderul Olimpiei Milano la turneul ANGT U18 de la Munchen

Denis Bădălău a avut parte de prestații remarcabile pentru Olimpia Milano la Adidas Next Generation Tournament U18 de la Munchen, acolo unde italienii au participat în perioada 20-22 ianuarie. Echipa tânărului baschetbalist român s-a clasat pe locul 7 din totalul celor 8 participante.

Bădălău s-a remarcat în privința punctelor marcate în grupe, contra lui Real Madrid, când a înscris 20. Ulterior, a urmat jocul cu ratiopharm Ulm, pe care Olimpia Milano l-a pierdut (67-84), Denis fiind liderul echipei la puncte, recuperări și eficiență. Românul a încheiat acel joc cu 15 puncte, 7 recuperări și 15 index la eficiență, în cazul primelor două categorii fiind în media pe care a adus-o în grupe.

Ultimul duel l-a reprezentat cel cu Bayern Munchen, pentru poziția a șaptea, în această partidă disputată duminică (22.01), tânărul internațional român ieșind în evidență cu un double-double. Bădălău a încheiat cu 13 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții și 3 posesii pierdute în 30 de minute, el având la final un index de 23 de unități la eficiență.

În meciul cu Bayern, pe care Olimpia Milano l-a câștigat cu 90 la 72, Denis a fost din nou cel mai eficient jucător al italienilor, el terminând cu 4/6 la două puncte, 0/1 de la distanță și 5/6 la libere.

Per total, participarea la ANGT U18 i-a adus tânărului internațional român medii de 14.5 puncte, 8 recuperări, 2.8 intercepții, 1.2 pase decisive și 3.2 posesii pierdute în peste 30 de minute în medie pe parchet. În privința aruncărilor a stat cu 45.7% la două puncte și 92.9% de la libere, iar de la distanță cu 8.3%.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!