Stiri Juniori U18 Masculin

Denis Bădălău a marcat 20 de puncte împotriva lui Real Madrid. Video

Denis Bădălău a marcat 20 de puncte împotriva lui Real Madrid. Video

În acest weekend, la Munchen, are loc un turneu de calificare din cadrul Adidas Next Generation Tournament, competiție organizată de Euroligă, la care participă cele mai puternice formații U18 din Europa.

Una dintre grupările prezente în Germania este Olimpia Milano, repartizată în grupa A, alături de Real Madrid, favorită la titlu, Alba Berlin și ratiopharm Ulm. Din lotul italienilor face parte și Denis Bădălău, fostul jucător al Lagunei Sharks.

Aflat la debut în ANGT U18, Denis a evoluat cu mult curaj și a avut până acum două prestații solide. Împotriva Albei Berlin, tânărul ce va împlini 17 ani peste șase zile a fost aproape de double-double: 10 puncte și 9 recuperări în 25 de minute. Olimpia Milano a pierdut duelul cu Alba Berlin la o diferență de 13 puncte: 84-97.

Apoi, contra lui Real Madrid, Denis a izbutit 20 de puncte, 6 recuperări și 4 intercepții, fiind cel mai bun jucător al echipei sale. Olimpia Milano nu a rezistat în fața puternicei grupări spaniole și a pierdut cu scorul de 62 la 92.

Așadar, după două meciuri, Denis Bădălău are medii de 15.0 puncte, 7.5 recuperări și 3.5 intercepții. Astăzi, Olimpia Milano joacă ultimul meci din grupă, împotriva lui ratiopharm Ulm.

*foto: euroleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!