Stiri Vulturi

Emanuel Cățe, o nouă prestație consistentă

Emanuel Cățe, o nouă prestație consistentă

UCAM Murcia a pierdut restanța cu deținătoarea trofeului Basketball Champions League, San Pablo Burgos, cu scorul de 89-84.

În ciuda înfrângeri, Emanuel Cățe a avut un rol important în angrenajul echipei sale. Internaționalul român a fost folosit timp de 21:18 minute și a încheiat partida cu 6 puncte (3/8 la aruncări), 9 recuperări (dintre care 4 ofensive), 1 pasă decisivă și 1 capac pentru un indice de 10 la eficiență și +4 la categoria +/-.

În urma acestui rezultat, Murcia are 4-5 la general și se situează pe locul 11 în Liga ACB. Următorul meci este programat duminică, 15 noiembrie, pe terenul lui Bilbao Basket.

După partida cu Bilbao Basket, UCAM Murcia mai are o partidă înaintea calificărilor pentru EuroBasket, acasă cu Fuenlabrada, pe 21 noiembrie. În aceste condiții este clar faptul că Emi nu va participa la cantonamentul naționalei României de la București și că va face joncțiunea cu lotul în "bula" din Valencia. 

*foto: facebook UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!