Stiri Vulturi

Kris Richard, prestație solidă în campionatul Poloniei

Kris Richard, prestație solidă în campionatul Poloniei

Zastal Enea Zielona Gora a câștigat o nouă partidă în campionatul Poloniei. De data această echipa lui Kris Richard a trecut de Arka Gdynia cu scorul de 104 la 58.

Richard a jucat 17:34 minute și a avut o prestație solidă, cu 11 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepții și 2 capace pentru un indice de 22 la eficiență și unul de +25 la categoria +/-. 

În următoarea partidă oficială, programată pe data de 9 noiembrie, gruparea poloneză va da piept cu Zenit St. Petersburg în Liga VTB.

În ceea ce privește competiția internă, Zielona Gora are un parcurs aproape perfect cu 8 victorii din 9 partide disputate. Totuși, din cauza partidelor amânate echipa internaționalului român se situează doar pe locul 6 din totalul de 16 echipe. Legia ocupă primul loc în clasament, cu 9-2 la general. 

În etapa precedentă din VTB, formația antrenată de Zan Tabak a reușit prima victorie din actuala stagiune

*foto: facebook Zastal Enea BC Zielona Gora

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!