Stiri Vulturi

Kris Richard: „Situația a fost mai dificilă mental decât fizic”

Kris Richard: „Situația a fost mai dificilă mental decât fizic”

România a pierdut meciul cu Polonia, scor 61-91, în bula din Valencia. Partida a contat pentru etapa a treia din calificările pentru FIBA EuroBasket 2022.

Kris Richard, decanul de vârstă al naționalei României, a vorbit despre duelul pierdut cu Polonia:

„A fost o situație dificilă în circumstanțele actuale. Nu am avut prea multe antrenamente înainte de meci. A fost mai dificil din punct de vedere mental decât fizic. Cu siguranță nu am reușit să executăm fazele cum ne-am fi dorit. Polonia a făcut o treabă foarte bună, au fost agresivi, au jucat mai bine în echipă. Per total va trebui să luăm acest meci ca o experiență, să învățăm cât mai multe.”

Richard, jucător la Zielona Gora, a discutat și despre situația inedită de a fi adversarul jucătorilor din liga poloneză:

„Antrenorul asistent al naționalei Poloniei este principalul meu la echipa de club. Cu siguranță mă cunoșteau destul de bine. Îi felicit încă o dată. Noi ne întoarcem la muncă și ne pregătim pentru partida cu Spania”.

Cât despre duelul cu Spania, Kris a spus:

„O să încercăm să facem tot ce putem mai bine pentru a fi pregătiți contra Spaniei. Va fi un meci greu, dar vom da tot ce e mai bun.”

Kris a fost cel mai bun om al meciului pentru România în duelul cu Polonia. El a adunat 14 puncte, cu 4 recuperări și 4 pase decisive, pentru +14 la eficiență, în 34:05 minute disputate pe parchet.

Pentru România urmează acum duelul cu Spania, din etapa a patra a preliminariilor pentru campionatul European. Meciul se joacă luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30 și va fi transmis pe Digi Sport 3.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!